Ţelina va rămâne albă dacă înainte de a fi pusă la fiert este ţinută aproximativ 3 ore în apă cu oţet.
Carnea pentru şniţele se bate pe un fund de lemn ud şi nu uscat, deoarece acesta absoarbe sucul din carne.
Cartofii vor fi mult mai gustoşi dacă în apa în care fierb se adaugă o linguriţă de zeamă de lămâie şi 1-2 bucăţele de zahăr.
Untul dobândeşte o savoare deosebită dacă este ţinut la frigider învelit în frunză de sfeclă roşie.
Usturoiul mai uşor digerabil dacă este fiert în apă circa 3 minute.
mery
august 13, 2011 @ 14:21
SUNT o admiratoare a dumneavoastra,ma bucur ca am descoperit si saitul………..va multumesc pt. toate sfaturile ca sunt foarte utile…
hapleablog
august 13, 2011 @ 14:28
Multumim si noi pentru cuvintele frumoase. Promitem sa nu dezamagim nici pe viitor 🙂