BROWNIES CAKE

brownies cake 8

Simplu de facut, nu necesita nici macar utilizarea mixerului.Dar efectul este cu muuult peste ce credeti ca va fi.Este un desert absolut delicios.

Ce iti trebuie (poza 1):
– 200 gr ciocolata dark
– 125 gr unt
– 2 oua
– 150gr nuci
– 200 gr faina
– jumatate pliculet praf de copt
– esenta de rom
– 150 grame zahar

Plan de lucru:
– topim ciocolata impreuna cu untul pe bain marie (poza 2). Apoi luam de foc, adaugam zaharul si amestecam bine (poza 3). Cu ajutorul unui tel amestecam rand pe rand cele 2 oua (poza 4). Adaugam esenta de rom.
-Presaram faina amestecata cu praful de copt si omogenizam (poza 5 ).
-Adaugam nuca tocata (poza 6).
-Punem foaie de copt intr-o tava (20×30 cm) si rasturnam aluatul. Coacem la cuptor aproximativ 40 minute. (poza 7)
– Savurati! (poza 8)

Timp de preparare: 70 minute
Pret :12 lei (depinde de locul de unde cumparati ingedientele si de inflatie)


16 Comments
FLORY

februarie 17, 2012 @ 05:48

Reply

Delicioasa!O zi buna!

RODICA SOFRONICI

februarie 17, 2012 @ 06:54

Reply

cred ca trebuie sa fie buna o voi ancerca si eu

hapleablog

februarie 18, 2012 @ 18:03

Reply

Rodica draga, astept opinii!Sa imi spui cat timp a rezistat pe farfurie!

coco

februarie 17, 2012 @ 07:52

Reply

ceva de genul fac si eu , fooarte bun !

DiaMar bucataria galbena

februarie 17, 2012 @ 11:48

Reply

Asa nu mai mai joc.Da-mi si mie rogu-te,ca-s cel mai mare fan ciocolata.O zi buna.

hapleablog

februarie 18, 2012 @ 18:04

Reply

Cu mare drag! O bucata a plecat spre tine!

Simona

februarie 17, 2012 @ 21:06

Reply

Arata foarte bine. Trebuie incercata neaparat. Weekend placut

TeoBucatar

februarie 18, 2012 @ 17:54

Reply

Si la noi e la mare cautare tot ce e ciocolatos!Au un gust divin!

hapleablog

februarie 18, 2012 @ 18:02

Reply

Sunt intru totul de acord cu voi.Este divina aceasta prajitura si foarte usor de preparat!

mares

martie 8, 2012 @ 15:59

Reply

dle, asa nu se mai poate

la toata lumea iese acest tip de prajitura numai mie NU!!!!!!!

De ce imi iese cruda???????/
Indiferent de reteta dupa care fac imi iese cruda?
cum se poate??

hapleablog

martie 8, 2012 @ 16:14

Reply

Incearca aceasta reteta si apoi astept opinii.Bafta multa!

Cristina

februarie 18, 2012 @ 18:47

Reply

dar brownies sunt mai bune decat biscuitii!

maria mihalache

februarie 19, 2012 @ 10:15

Reply

Deliciu!
O zi frumoasa de duminica!

Irina

februarie 19, 2012 @ 15:44

Reply

Ooooh, te cred!

zilahi adela

februarie 19, 2012 @ 20:16

Reply

A mai ramas? Delicioasa!

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

author
By hapleablog
Aboneaza-te la NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a primi cele mai noi retete

Alătură-te celor 1.525 de abonați

Locuri de muncă bucătari
Partener

Copyright Retete-haplea.ro 2010