În cadrul unei întâlniri informale cu reprezentanții mass media, Podravka România a anunțat extinderea gamei de conserve de peşte Eva, adăugând în portofoliu Salata de ton Mexicană, Salata de ton Mediteraneană, Salata de ton Dalmată şi Pateul de ton.

În România, Podravka este renumită nu doar pentru brandul Vegeta, ci și pentru EVA. Conservele de peşte Eva sunt preparate din fileuri de peşte pescuit din Marea Adriatică și Marea Mediterană, nu conțin aditivi sau conservanți, sunt bogate în proteine și minerale și conțin acizi grași polinesaturati, în special Omega-3, acizi care reglează nivelul colesterolului, reducând tensiunea arterială și prevenind bolile de inimă.

La evenimentul care a avut loc la Mesogios Seafood Primăverii, cel mai apreciat restaurant mediteranean din capitală, Chef Liviu Balint, ambasadorul Podravka România, a pregătit mai multe delicii culinare folosind noile produse lansate: fusilli cu salată de ton mediteraneană, bruschette cu pastă de ton și măsline Kalamata, tortilla cu salată de ton mexicană, salată verde cu ceapă, lămâie și salată de ton Dalmată, precum și somon cu miere în crustă de semințe, un pesto de pătrunjel, legume la tigaie cu ulei de susan și soia, dovedind cât sunt de „ușor de folosit, excelente la gust, iar datorită lor bucătăria e la îndemână oricui”. „Nu trebuie să ai mari cunoștințe de gastronomie ca să reușești să gătești ceva care să-i impresioneze pe cei din jur. Aceste salate se mulează perfect pe varii rețete, de la simple bruschette la cele mai complicate preparate.” a declarat ambasadorul Podravka România.

Cele 3 salate de peşte la conservă 115g, alături de pateul de ton 95g, conțin bucăți de ton de cea mai înaltă calitate și doar ingrediente naturale – varii legume și ulei de măsline cu mirodenii.