O reteta care merge foarte bine si pentru masa de Pasti.
Ce iti trebuie pentru 4 portii (poza 1):
– 2 bucati piept de pui
– 2 morcovi (tocati marunt)
– 2 fire ceapa verde (tocata marunt)
– 1 legatura marar tocat marunt
– sare, piper, paprika
– 1 ou (pentru uns deasupra)
-seminte de susan
– foietaj (poza 2)
– 1 buchet brocoli
Plan de lucru:
– Taiem pieptul de pui ca pentru snitele. Am facut 4 bucati mai mari. Condimentam (poza 3). Adaugam morcovul, apoi mararul si ceapa verde (poza 4)
– Rulam fiecare bucata (poza 5)
– Aluatul de foietaj decongelat se taie fasii (poza 6)
– Fiecare rulada de carne va fi imbracata in foietaj (poza 7).
– Asezam ruladele intr-un vas termorezistent, ungem cu oul batut (poza 8 ), presaram semintele de susan (poza 9).
– Lasam la cuptor pana se rumenesc.
– Intre timp desfacem brocoli in buchetele mai mici, il spalam (poza 10), apoi il saram si il lasam sa se faca in aburi pentru 10-15 min (poza 11).
– Pofta buna! (poza 12)
Timp de preparare: 60 de minute
Pret: 6.5 lei/portie (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele)
coco
aprilie 13, 2012 @ 06:26
tare buna tre’ sa fie !
Brindusa @ Cooking with my soul
aprilie 13, 2012 @ 08:06
Iti doresc sa ai un Paste luminat, linistit si cu ganduri bune. Hugs.
Maya
aprilie 13, 2012 @ 12:59
Foarte fain ti-a iesit rulada! Sarbatori fericite!
Dana
aprilie 13, 2012 @ 16:21
Wow, delicioasa!
Simona
aprilie 13, 2012 @ 18:05
Frumoasa prezentare, delicios preparat!
Un Paste Fericit alaturi de familie si toti cei dragi!
DiaMar bucataria galbena
aprilie 13, 2012 @ 18:58
Frumoasa rulada aceasta,imi place.
Sarbatori luminate!
FLORY
aprilie 13, 2012 @ 19:45
Paste fericit!
PARADIS
aprilie 14, 2012 @ 00:41
Sarbatori Fericite!