Un desert desprins parca din povesti! Simplu de preparat si foarte aromat!
Ce iti trebuie (poza 1)
– 1 dovleac
– 3 linguri de zahar
– 1 lingurita stearsa cu scortisoara
– cateva cuisoare
– miere si nuca macinata
Plan de lucru:
– Taiem dovleacul bucati mai mici. Il asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt (poza 2). Intr-un mojar amestecam zaharul, scortisoara si cuisoarele pe care incercam sa le presam bine cu pistilul mojarului (poza 3).
– Presaram pe fiecare bucata de dovleac (poza 4), apoi il bagam la cuptor si il lasam aproximativ 1 ora si jumatate, pana intra usor furculita in el. (poza 5).
Servim cu miere amestecata cu nuca macinata (poza 6)
– Pofta buna!
Timp de preparare: 100 de minute
prajituricisialtedulciuri
noiembrie 8, 2012 @ 19:38
In curand voi face si eu. Super desert de toamna.
Any
noiembrie 9, 2012 @ 09:19
Un deliciu de toamna!
pansy
noiembrie 9, 2012 @ 13:24
Se cunoaste ca a venit toamna!
DiaMar bucataria galbena
noiembrie 9, 2012 @ 13:46
Ce arome imbietoare!
Simona
noiembrie 9, 2012 @ 18:57
Un dulce care-mi aminteste de bunicul meu…
truedelights
noiembrie 10, 2012 @ 18:07
Mmmm! abia astept sa fac si eu!
Mandala
noiembrie 10, 2012 @ 22:18
Cand traia bunica, iarna se facea foarte des dovleac copt in cuptor! O bunatate.
70gabi40
noiembrie 10, 2012 @ 22:38
Mmm, ce bine miroase la tine! Foarte bun!
Magda Adina
noiembrie 12, 2012 @ 20:36
Ador aroma dovleacului copt !!!
The Wandering Oltean
noiembrie 14, 2012 @ 02:38
Facem si noi exact reteta asta si rezultatele sunt super.. pe cat de bine arata, pe atat de bine gusta!