Cel mai scurt drum către clipe frumoase,
Se spune, e o masă potrivită
Cu ingrediente deloc pretențioase
Cum ar fi ceapă, ciuperci și vită.
INGREDIENTE
- 800 gr pulpa de vita taiata fasii subtiri
- 2 cepe medii
- 500 ciuperci
- 3-4 catei de usturoi
- 50 gr unt
- 100 ml vin alb
- 1 lingura rasa de faina
- 3 linguri smantana grasa
- condimente: sare, piper
PLAN DE LUCRU
- topim untul apoi calim fasiile de carne de vita date prin faina Le calim pana isi schimba culoarea, apoi le scoatem pe o farfurie
- In aceeasi tigaie calim ciupercile taiate felii
- Apoi adaugam ceapa taiata julien si usturoiul pisat
- Dupa 3 minute adaugam carnea si adaugam vinul, apoi acoperim cu apa (supa) cat sa acopere carnea Adaugam sare si piper dupa gust, lasam sa fiarba circa 40 minute , ca sa scada zeama . Apoi adaugam smantanaluam de pe foc
- Am servit paste pe post de garnitura
- pofta buna!
coco
februarie 8, 2015 @ 13:25
desfatare, nu alta!
Laura Nechita
februarie 8, 2015 @ 15:22
Big like!
Cristina
februarie 8, 2015 @ 19:41
Ohh, da! Asta chiar imi place mult!
Simona
februarie 11, 2015 @ 18:55
De cand n-am mai facut… Tare mi-ai facut pofta!
Clara
aprilie 29, 2015 @ 14:21
Extraordinar de buna!!!Multumesc pentru reteta
hapleablog
mai 2, 2015 @ 22:04
Cu drag!
Petruta
decembrie 21, 2019 @ 22:32
Am facut reteta si a iesit o nebunie. Sotul mi-a zis ca a fost ,, ceva fin “.