UN DELICIU CULINAR ABSOLUT

file de porc umplut cu cascaval, mar si prune 4

Va spuneam, ieri, despre macelaria “La cutitul iscusit”. Pana acum, am testat de acolo ceafa de porc marinata (foarte frageda si suculenta) si fileul de porc umplut cu cascaval, mar si prune – un deliciu culinar absolut. Delicatesa preparata de maestrii macelari se baga in cuptorul incins la 170 de grade si se lasa 50 de minute. Dupa ce trec 35 de minute, scoatem tava din cuptor, stropim fileul cu vin rosu, si bagam inapoi pentru inca 15 minute. Se poate servi cu garnitura de legume asezonate cu sare, piper si curry.
Haplea incearca si o cariera de meteorolog gastronomic si anunta cod portocaliu de ploaie … in gura.


6 Comments
Simona

decembrie 22, 2012 @ 19:09

Reply

Bun o fi… Nu pot decat sa ma invit la masa!!

70gabi40g

decembrie 22, 2012 @ 21:58

Reply

Carne cu fructe si vin, la cuptor, o bunatate!!!

mandala

decembrie 22, 2012 @ 23:22

Reply

Am trecut de la saratele la carnati si apoi la friptura o masa pe cinste!
Sarbatori fericite!

DiaMar bucataria galbena

decembrie 22, 2012 @ 23:23

Reply

Pai la cum arata,cred ca este bun!
Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

Paradis

decembrie 23, 2012 @ 06:06

Reply

O bunatate!.Sarbatori Fericite!

Daniela

decembrie 23, 2012 @ 09:55

Reply

Uau, poza de la inceput, te imbie sa te asezi frumusel la masa si sa uiti sa te opresti din mincat…
Iti doresc un Craciun fericit, plin de bucurii, sanatate si pace, alaturi de cei dragi !

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

author
By hapleablog
Cumpărați cartea
Aboneaza-te la NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a primi cele mai noi retete

Alătură-te celorlalți 1.545 de abonați

Partener

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020