Deliciu absolut în doze mici.
Ce îţi trebuie pentru o tavă (poza 1)
– 300 gr de ciocolată (am folosit două ciocolate Primola cu lapte și una neagră)
– 200 ml frișcă
– esență de rom
– cacao sau Nesquik
Plan de lucru:
– topim ciocolata pe baie de apă (pozele 2 și 3), amestecând în continuu cu o lingură de lemn
– adăugăm câteva picături de esență de rom (poza 4)
– omogenizăm ciocolata topită cu frișca lichidă (pozele 5 și 6)
– lăsăm să se răcească și băgăm la frigider cel puțin 10 ore. Punem, apoi, cacao/Nesquik într-o farfurie (poza 7)
– facem biluțe din ciocolată și le dăm prin cacao/Nesquik (poza 8 )
– poftă bună! (poza 9)
Timp de preparare: 30 de minute (făcând abstracție de timpul în care stă la frigider)
Preţ: 10 lei (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)
MIMI
decembrie 8, 2010 @ 16:53
am servit si eu,ca-s pofticioasa!
o seara buna!
alina
decembrie 9, 2010 @ 06:55
Arata senzational.Sigur o sa incerc si eu.Merci.
chef
decembrie 9, 2010 @ 11:47
Sunt mortale. In sensul bun al cuvantului 😀
hapleablog
decembrie 9, 2010 @ 18:55
Mimi, asa ceva trebuie sa servesti chiar daca nu esti pofticioasa. 🙂
Alina,chiar te rog sa imi spui cum ti-au iesit.
Chef, aceste trufe sunt cu adevarat “mortale”.
coco
iulie 22, 2014 @ 14:55
Lovitura sub centura!!! 🙂