In caz ca v-ati saturat de salatele din timpul verii…
Ce iti trebuie pentru 4 portii (poza 1)
– 500 gr carne tocata (vita si porc, tocata in casa de preferat)
– 2 cepe
– 200 ml suc de rosii
– 300 gr ciuperci
– 300 gr costita
– 1 ardei
– 100 ml ulei (pt calit ceapa)
– sare, piper, peperoncino
Plan de lucru:
– Calim ceapa (poza 2), apoi adaugam carnea (poza 3). Cand carnea si-a schimbat culoarea, adaugam ardeiul tocat, costita si condimentam dupa gust (poza4)
– Adaugam ciupercile (poza 5), apoi sucul de rosii (poza6)
– Lasam sa fiarba aproximativ 10-15 minute (poza 7)
– Mancam cu mamaliguta (poza 8 ).
Timp de preparare: 30 minute
Pret: 5 lei (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele si de inflatie)
retete_ina
septembrie 4, 2011 @ 08:39
super buna,mmm,ce pofta mi-ai facut,o zi buna
Alexandrina
septembrie 4, 2011 @ 17:08
Foarte buna mancarea ta! Felicitari!
Antonina
septembrie 4, 2011 @ 17:42
Papica de toate zilele!! like ! unde ai gasit peperoncino?? aia cu inflatia e buna rau ;)) o seara faina!
hapleablog
septembrie 4, 2011 @ 20:08
Peperoncino am adus din Italia. O seara faina si tie 🙂
cat’s kitchen
septembrie 4, 2011 @ 21:33
daca e cu ciuperci sunt prima la masa 😉 …. super papika !!!!
maya
septembrie 6, 2011 @ 20:48
Bunatatea bunatatilor!