TOCHITURA CU CIUPERCI

tochitura cu ciuperci 8

In caz ca v-ati saturat de salatele din timpul verii…

Ce iti trebuie pentru 4 portii  (poza 1)
– 500 gr carne tocata (vita si porc, tocata in casa de preferat)
– 2 cepe
– 200 ml suc de rosii
– 300 gr ciuperci
– 300 gr costita
– 1 ardei
– 100 ml ulei (pt calit ceapa)
– sare, piper, peperoncino

Plan de lucru:
– Calim ceapa (poza 2), apoi adaugam carnea (poza 3). Cand carnea si-a schimbat culoarea, adaugam ardeiul tocat, costita si condimentam dupa gust (poza4)
– Adaugam ciupercile (poza 5), apoi sucul de rosii (poza6)
–  Lasam sa fiarba aproximativ 10-15 minute (poza 7)
– Mancam cu mamaliguta (poza 8 ).

Timp de preparare: 30 minute
Pret: 5 lei (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele si de inflatie)


6 Comments
retete_ina

septembrie 4, 2011 @ 08:39

Reply

super buna,mmm,ce pofta mi-ai facut,o zi buna

Alexandrina

septembrie 4, 2011 @ 17:08

Reply

Foarte buna mancarea ta! Felicitari!

Antonina

septembrie 4, 2011 @ 17:42

Reply

Papica de toate zilele!! like ! unde ai gasit peperoncino?? aia cu inflatia e buna rau ;)) o seara faina!

hapleablog

septembrie 4, 2011 @ 20:08

Reply

Peperoncino am adus din Italia. O seara faina si tie 🙂

cat’s kitchen

septembrie 4, 2011 @ 21:33

Reply

daca e cu ciuperci sunt prima la masa 😉 …. super papika !!!!

maya

septembrie 6, 2011 @ 20:48

Reply

Bunatatea bunatatilor!

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020