TOCĂNIȚĂ DE PUI

tocanita de pui cu cartofi 11

Întotdeauna delicioasă, dacă este preparată după o rețetă competentă. Cum ar fi aceasta:

Ce îţi trebuie pentru 4 porţii (poza 1)
– un kg de cartofi
– un piept de pui
– 2 morcovi
– 3 cepe mai mici, usturoi
– ardei gras
– pătrunjel
– bulion
– sare, piper, delikat
– 50 ml de ulei

Plan de lucru:
– se taie ceapa, cartoful, puiul. Se toacă morcovul și usturoiul (poza 2)
– punem ceapa la călit, în ulei (poza 3)
– după 2-3 minute adăugăm carnea de pui (pozele 4 și 5)
– acoperim cu apă (poza 6)
– adăugăm cartofii (poza 7), morcovul și ardeiul gras (poza 8 )
– când carnea și legumele au fiert, punem 2-3 linguri de bulion (poza 9), plus pătrunjel (poza 10)
– mai lăsăm la foc redus până scade. Poftă bună! (poza 11)

Timp de preparare: 40 de minute
Preţ: 3 lei/ porţie (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)


Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

author
By hapleablog
Cumpărați cartea
Aboneaza-te la NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a primi cele mai noi retete

Alătură-te celorlalți 1.545 de abonați

Partener

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020