Haplea-şi mai permite, uneori,
Câte-o destrăbălare culinară
De la aşa ceva nu o să mori
Decât de poftă. E extraordinară!
INGREDIENTE
- 500 gr pulpa de porc
- 2 carnati afumati (300 gr)
- 300 gr bucati de carne dintr-un ciolan de porc
- 2 cepe (una rosie, una galbena)
- 2 ardei (unul galben, unul rosu)
- 4 rosii decojite (tocate marunt)
- 1 ardei iute tocat marunt
- 1 chili tocat marunt
- 200 ml vin rosu
- sare, piper
- Calim ceapa tocata julien
apoi adaugam carnea de porc taiata cubulete
- Cand carnea si-a schimbat culoarea, adaugam ardeiul taiat julien, rosiile tocate marunt si ardeiul iute
- Lasam pe foc cateva minute, apoi adaugam carnatii taiati rondele
- punem si bucatile de carne de la ciolan
- Lasam pe foc circa 30 minute, apoi adaugam vinul si mai lasam pe foc pana scade
- Putem servi cu ganitura de orez sau cartofi .
- Pofta buna
Paula Gafitescu
octombrie 15, 2013 @ 08:40
Cred si eu ca e extraordinara, asa ca vin la masa 🙂
mihaela
octombrie 15, 2013 @ 09:04
imi place aceasta destrabalare culinara 😉
DiaMar bucataria galbena
octombrie 15, 2013 @ 12:25
Apetisanta destrabalare,carnivorii mei de acasa ar infuleca-o imediat!
alice
octombrie 15, 2013 @ 20:59
cu mamaliga merge perfect, delicios!
Simona
octombrie 15, 2013 @ 23:33
O idee tare buna ptr o cina rapida 🙂
pansy
octombrie 16, 2013 @ 11:25
Asta-i de retinut pentru cand o da prima zapada !
Maria
octombrie 16, 2013 @ 16:22
si eu prepar o tigaie picanta asemanatoare, numai ca nu pun ciolan de porc, in schimb adaug cateva ciupercute 🙂
Cristina
octombrie 16, 2013 @ 19:12
Yammy! Seamana cu ce fac si eu, mai ca m-as invita la masa!
Adnia
octombrie 19, 2013 @ 13:30
Buna! a sosit timpul ca Adnia’s blog sa treaca la un nou nivel, sa primeasca un nume si o casuta noua, care iti sta la dispozitie incepand de azi! Asadar, te invit cu emotii sa treceti pragul Retetelor mele dragi, pe care le gasiti de acum aici: http://www.retetelemeledragi.com/
De asemenea, daca ma urmaresti le blogroll, te rog din suflet sa modifici (din nou, cu toate scuzele de rigoare) linkul din blogrollul tau!
Aurica
decembrie 1, 2013 @ 13:13
imi place mancarea picanta si la cum arata aceasta nu stau mult pe ganduri si incep si eu pregatirile, imi plac si pozele cu preparea ingredientelor pe parcurs 🙂
Ionut
septembrie 15, 2014 @ 09:53
Arata delicios! Ce sa mai zic…? Pofta buna!