UPDATE: Câștigătorul concursului Eva

UPDATE: Am generat, pe random.org, un număr între 1 și 950 (numărul comentariilor). Potrivit extragerii efectuate prin intermediul site-ului, câștigătorul concursului Eva este cel care a postat comentariul numărul 243, Vasile Bucureanu. Îl rugăm să ne trimită datele de contact pentru livrarea premiului fie la adresa retetehaplea2013@gmail.com, fie în mesaj privat, pe Facebook. Mulțumim tuturor pentru participare!

eva oct1eva oct2eva oct3

Brandul EVA, de la Podravka România, te invită din nou la un CONCURS, în care poți câștiga un premiu în valoare de 100 lei, care conține conserve de pește Eva.

În perioada 16 – 30 octombrie, participă  la CONCURS, parcurgând următorii pași:

1. Da like paginii de Facebook Podravka România
2. Distribuie postarea despre concurs de pe contul de Facebook „Haplea bucatarul”.
3. Lasă un comentariu la postarea de pe Facebook, în care să menționezi un prieten care are cont pe rețeaua de socializare.

Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți, prin intermediul site-ului random.org, la data de 31 octombrie 2017.


Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020