SUPĂ CREMĂ DE ROŞII

supa crema de rosii 11

Pentru masa de prânz, sau de seară, vă recomandăm o trufanda.

Ce îţi trebuie pentru 4 porţii (poza 1)
– un dovlecel
– 2 cartofi
– 3 morcovi
– o ceapă
– un ardei gras
– 1 litru de suc de roşii
– tăiţei de casă
– o legătură de pătrunjel
– 50 ml de ulei
– condimente

Plan de lucru:
– se curăţă şi se taie legumele (poza 2)
– punem apa şi uleiul într-o oală, la fiert, în care adăugăm legumele tăiate (poza 3)
– ca să vedem dacă s-au fiert legumele, verificăm morcovul. El fierbe cel mai greu. Pasăm legumele fierte (poza 4) până obţinem pasta din poza 5.
– turnăm pasta în oala în care au fiert legumele, în care a rămas supa (poza 6) şi adăugăm condimente (poza 7). Punem la fiert, iar apoi turnăm sucul de roşii, lăsând pe foc încă 15-20 de minute (poza 8 )
– adăugăm tăiţeii de casă şi mai lăsăm să fiarbă 10 minute (poza 9)
– când este gata, presărăm pătrunjelul tocat mărunt (poza 10)
– se serveşte cu crutoane (poza 11)

Timp de preparare:
50 de minute
Preţ: 2 lei/porţie (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)


2 Comments
Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

author
By hapleablog
Cumpărați cartea
Aboneaza-te la NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a primi cele mai noi retete

Cele mai citite articole

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020