Detoxifierea merge ca la carte
Carnea o să sară și astăzi din schemă
Cine e cu noi o să aibă parte
De o rafinată supă cremă.
INGREDIENTE
- 5 ardei kapia copti si curatati de coaja (am folosit ardei congelati, pusi din vara)
- 1 cartof mediu
- 1 ceapa
- 2 morcovi
- 1 bucata telina
- 1,5 litri de supa clara (daca nu aveti supa puneti apa)
- 3 linguri ulei de masline
- 200 ml smantana dulce (de gatit)
- sare, amestec de ardei iute si boabe piper
- crutoane
- taiem legumele (ceapa, morcovul , cartoful si telina) si le punem la fiert impreuna cu cele 3 linguri de ulei
- Lasam sa fiarba, apoi scoatem separat legumele si le mixam pana obtinem o pasta
- Adaugam si ardeiul copt (curatat de coaja) si mixam
Condimentam dupa gust si subtiem cu supa in care au fiert legumele.
- Adaugam si smantana dulce (de preferat in fiecare farfurie cand se serveste supa
- Servim cu sau fara crutoane.
Pofta buna!
Afaceri Lemn
ianuarie 18, 2014 @ 22:20
Este dementiala!