Nu suntem fițoși. Aceasta este excepția care confirmă regula.
Ce îţi trebuie pentru 2 porţii (poza 1)
– 200 gr prosciutto crudo di Parma
– 100 gr brânză cu mucegai Formage Bleu
– 200 gr roșii cherry
– 200 gr rucola
– ulei de măsline, oțet balsamic, sare
Plan de lucru:
– pregătim ingredientele (poza 2)
– așezăm patul de rucola (poza 3), pe care împrăștiem roșiile tăiate în jumătate (poza 4)
– asezonăm cu oțet balsamic (poza 5), ulei de măsline (poza 6) și sare (poza 7), iar apoi amestecăm.
– adăugăm prosciutto (poza 8 ) și brânză cu mucegai (poza 9)
– poftă bună! (pozele 9 și 10)
Timp de preparare: 15 de minute
Preţ: 20 lei/porţie (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)
Lia
februarie 2, 2011 @ 08:13
Mama,mama,toata lumea e la detoxifiere . 🙂
Salata ta ma energizeaza doar privind-o.
un pacatos
februarie 7, 2011 @ 10:14
Sunt fericit numai sa citesc tot ce ai scris despre rucola, dar spune si de unde sa procuram seminte, ca vezi dumneata, romanul mai si cultiva pe unde poate ca de, banii sunt ca banii, la noi munca conteaza. Si daca mai fac rost si de seminte sunt sigur ca voi ajunge si la adanci batraneti. Multumesc domnule!