O salata pe care am servi-o oricand, chiar daca, ce-i drept, pica greu de la maioneza. Garantat, este delicioasa.
Ce iti trebuie (poza 1)
– 1 piept de pui
– 500 gr ciuperci
– o jumatate borcan de castraveti murati
– maioneza
– condimente (sare, piper)
Plan de lucru:
– taiem pieptul de pui, apoi il punem la fiert. In maxim 30 minute este fiert. Curatam ciupercile si le punem la fiert, aproximativ 10 minute. Intre timp pregatim maioneza. Taiem marunt puiul si ciupercile, fierte si racite. Taiem si castravetii (poza 2)
– le amestecam pe toate, apoi servim (poza 3)
– Am servit salata pe felii de paine toast prajite. Merg de minune.
Pofta mare!
Timp de preparare: 60 de minute
Pret: 17 lei (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele si de inflatie)
zilahi adela
martie 19, 2012 @ 20:13
Clar ca am sa o fac, foarte bine arata!!
Paraqdis
martie 20, 2012 @ 04:21
Imi place toate salatele.Arata yammy.
Micul
martie 20, 2012 @ 06:55
Foarte, foarte buna.Eu fac cu piept de pui la gratar si cu ciuperci de padure.Iese bestiala.
Sa ai o zi excelenta.
fantezie in bucatarie
martie 20, 2012 @ 08:08
simpla ,delicioasa si la indemana oricui!!o zi buna!!
pansy
martie 20, 2012 @ 11:33
foarte buna salata! zici ca pica greu de la maioneza,dar poti sa faci o maioneza doar din mustar.
hapleablog
martie 20, 2012 @ 16:15
Buna ideea.Merci Pansy.
Simona
martie 20, 2012 @ 17:57
De cand n-am mai facut…. Bine ca mi-ai amintit! Un deliciu!
FELIS
martie 22, 2012 @ 22:11
Combinatia mea preferata!…