SALATA DE NAUT CU GREMOLATA SI MANZAT

Lângă așa salată-i indicat
Să avem o friptură de mânzat

INGREDIENTE

  • 400 gr naut (am folosit conserva de la SunFood)
  • 1 legatura ceapa verde tocata marunt
  • 400 gr rosii cherry
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 lamaie
  • 500 gr rasol alb de manzat
  • sare, piper

salata de naut cu gremolata si manzat poza 1

pentru marinat carnea

  • 50 ml ulei de masline
  • 50 ml vin rosu
  • piper,sare, rozmarin, usturoi pisat

 

PLAN DE LUCRU

 

  1. taiem carnea in felii cam de 1,5 cm grosime, apoi o ”masam” cu amestecul pt marinata. Lasam la frigder peste noapte.
  2. prajim carnea pe fiecare parte cate 3 minute, la foc medie salata de naut cu gremolata si manzat poza 2
  3. separat facem gremolata din patrunelul tocat si coaja de lamaie.
  4. In alt bol amestecam nautul (scurs) cu ceapa verde tocata marunt si rosiile cherry taiate pe jumatate sau in sferturi. Asezonam dupa gust salata de naut cu gremolata si manzat poza 3
  5. Servim carnea cu salata de naut iar deasupra presaram gremolata salata de naut cu gremolata si manzat poza 4
  6. Pofta mare!

 


2 Comments
Sidy

ianuarie 29, 2015 @ 07:58

Reply

Simplu si foare gustos. Dar mai ales sanatos !
Merg sa-mi cumpar carne de vitel….
Sa ai o zi frumoasa !

Gabriela

ianuarie 31, 2015 @ 23:20

Reply

Ce delicatesă!

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020