Lângă așa salată-i indicat
Să avem o friptură de mânzat
INGREDIENTE
- 400 gr naut (am folosit conserva de la SunFood)
- 1 legatura ceapa verde tocata marunt
- 400 gr rosii cherry
- 1 legatura patrunjel
- 1 lamaie
- 500 gr rasol alb de manzat
- sare, piper
pentru marinat carnea
- 50 ml ulei de masline
- 50 ml vin rosu
- piper,sare, rozmarin, usturoi pisat
PLAN DE LUCRU
- taiem carnea in felii cam de 1,5 cm grosime, apoi o ”masam” cu amestecul pt marinata. Lasam la frigder peste noapte.
- prajim carnea pe fiecare parte cate 3 minute, la foc medie
- separat facem gremolata din patrunelul tocat si coaja de lamaie.
- In alt bol amestecam nautul (scurs) cu ceapa verde tocata marunt si rosiile cherry taiate pe jumatate sau in sferturi. Asezonam dupa gust
- Servim carnea cu salata de naut iar deasupra presaram gremolata
- Pofta mare!
Sidy
ianuarie 29, 2015 @ 07:58
Simplu si foare gustos. Dar mai ales sanatos !
Merg sa-mi cumpar carne de vitel….
Sa ai o zi frumoasa !
Gabriela
ianuarie 31, 2015 @ 23:20
Ce delicatesă!