Salata de fructe este un desert valabil în orice sezon. O armonie de arome şi culori.
Ce îţi trebuie pentru 4 porţii (poza 1)
– 2 portocale
– 2 banane
– 2 kiwi
– un ciorchine de struguri
– 300 gr de căpşuni
– 400 gr de îngheţată
– vişinată
– frişcă (opţional)
Plan de lucru:
– Se curăţă fructele şi se aşează într-un bol (poza 2). Apoi le tăiem în bucăţele (pozele 3 şi 4).
– tăiem pe jumătate boabele de struguri, pentru a putea absorbi mai uşor siropul (poza 5)
– se toarnă puţină vişinată (poza 6) şi se amestecă bine (poza 7)
– în patru boluri punem îngheţata (poza 8), peste care adăugăm salata de fructe (poza 9)
– se poate servi aşa, sau acoperită cu frişcă.
Timp de preparare: 30 de minute
Preţ: 3 lei/porţie (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)