Din ciclul retetelor bune și expeditive,
Haplea vă recomandă salata de andive.
INGREDIENTE
- 500 gr andive
- 1 avocado
- 100 gr jambon (pancetta)
- 50 gr parmezan taiat felii subtiri
- cateva frunze de busuioc
- ulei de masline
- zeama de la o lamaie
- sare, piper
PLAN DE LUCRU
- rumenim jambonul taiat felii subtiri
- Curatam andivele, apoi le taiem fasii. Le asezam intr-un bol
- Curatam avocado si il taiem cubulete, amestecam cu andivele
- Amestecam cu frunzele de busuioc si parmezanul
- Adaugam si jambonul
Adaugam ulei de masline, zeama de lamaie, sare si piper dupa gust.
- pofta buna!
Sidy
octombrie 8, 2014 @ 08:07
Ce salatzica buna ai facut ! Trebuie sa fie grozava….
Din pacate, nu am folosit pina acum andivele.Am inteles ca sunt amare uneori ?
hapleablog
octombrie 9, 2014 @ 20:48
Da sunt amarui, insa in aceasta combinatie nu se mai simte asa tare amareala.
Sidy
octombrie 10, 2014 @ 08:15
Trebuie sa le incerc….
Multumesc Victor, o zi frumoasa sa ai !
simonacallas
octombrie 12, 2014 @ 07:59
iubesc salata, e oportună;
salata bună,
preparată uşor 🙂
simonacallas
octombrie 12, 2014 @ 07:59
iubesc salata, e oportună;
salata bună,
preparată uşor 🙂