RULADA DE PUI CU SPANAC SI OMLETA

rulada de pui cu spanac si omleta 10

Un colorit deosebit, un gust delicios.

Ce iti trebuie pentru 4 portii (poza 1):
– 2 bucati piept de pui
– 500 gr spanac (am folosit congelat)
– 3 oua (pt. omleta)
– sare, piper, boia, delikat, oregano

Plan de lucru:
– Taiem pieptul de pui ca pentru snitele. Am facut 4 bucati mai mari. Punem spanacul la calit, in putin ulei si condimentam dupa gust (pozele 2 si 3)
– Fiecare bucata de snitel va fi condimentata (poza 4)
– Batem ouale cu un praf de sare si pregatim omleta (poza 5)
– Fiecare bucata de carne va fi unsa cu spanac (poza 6), peste care adaugam omleta (poza 7). Rulam si le punem intr-o tava (poza 8 ), unde punem putin ulei si apa.
– Lasam la cuptor pana se rumenesc, apoi servim cu mare pofta. (pozele 9 si 10)
– Pofta buna!

Timp de preparare: 60 de minute
Pret: 6.5 lei/portie (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele)


11 Comments
Dana Cristea

ianuarie 20, 2012 @ 17:16

Reply

Foarte buna rulada ta!!!!

zilahi adela

ianuarie 20, 2012 @ 17:50

Reply

Foarte buna si arata tare bine!

Simona

ianuarie 20, 2012 @ 20:28

Reply

Interesanta combinatie!

Dulcegarii culinare

ianuarie 21, 2012 @ 06:32

Reply

Chiar asa interesanta combinatie!

DiaMar bucataria galbena

ianuarie 21, 2012 @ 06:59

Reply

O bunatate rulada.salutari.

Mare Maria

ianuarie 21, 2012 @ 09:17

Reply

Imi place mult rulada ta!Delicioasa:)Pupici:x

Daniela

ianuarie 21, 2012 @ 15:40

Reply

Hmmm, ce bunatate si mai ales cu spanac…

Magda Adina

ianuarie 21, 2012 @ 19:11

Reply

De cand tot zic ca fac si eu o rulada cu spanac si nu mai apuc :((( … cred ca e delicioasa!!

Sara & Miki

ianuarie 21, 2012 @ 19:27

Reply

Si eu ador ruladele, le gasesc rafinate pentru o masa. Pup!

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020