Am văzut această rețetă la televizor, făcută de un bucătar ungur.
Ce îţi trebuie pentru 2 rulade – poza1:
– un piept de pui
– 300 gr de ciuperci
– 2 morcovi
– o legătură de pătrunjel
– 4-5 căței de usturoi
– sare, piper, delikat
Plan de lucru:
– tăiem și batem carnea de pui ca pentru șnițele mari (poza 2)
– dăm prin răzătoare ciupercile și morcovii (poza 3) și le călim împreună cu pătrunjelul tocat (poza 4)
– strivim usturoiul, ca să elibereze mai multă savoare (poza 5)
– scurgem legumele călite și le întindem peste pui (poza 6). Rulăm (poza 7) și băgăm la cuptor.
– Lăsăm la foc mic până se rumenește.
– Poftă bună! (pozele 8, 9 și 10)
Timp de preparare: 40 minute
Preţ: 6 lei/rulada (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)
maria mihalache
noiembrie 2, 2010 @ 06:07
Tare mult imi plac ruladele iar a ta arata foarte bine.
O zi frumoasa!
gabitza
noiembrie 2, 2010 @ 20:01
Yummy!!! Nu te mai intreb cum e la gust! 🙂
alina
noiembrie 3, 2010 @ 09:03
Chiar buna combinatia.Cred ca este delicioasa.
hapleablog
noiembrie 3, 2010 @ 17:04
Gabitza, Alina multumesc pentru aprecieri.
pansy
noiembrie 3, 2010 @ 20:36
si mi eimi plac ruladele asa ca ‘votez” prezent la o bucatica !
hapleablog
noiembrie 4, 2010 @ 21:33
Pansy, te-am bifat pe lista 🙂