RULADA DE CURCAN CU CARNAT AFUMAT

rulada de curcan cu carnat afumat 6

Ne pregatim pentru ajunul Craciunului, il asteptam pe Mosul cu o rulada de curcan, sper sa fie pe gustul lui. Pe gustul meu a fost claaar.

Ce iti trebuie pentru 2 portii (poza1 ):
– 300 gr piept de curcan
– 1 carnat afumat
– 50 ml ulei, 100 ml apa
– sare, piper, boia, delikat, oregano

Plan de lucru:
– Taiem pieptul de curcan ca pentru snitele si il condimentam (poza 2).
– Punem jumatate de carnat pe fiecare bucata de snitel si o rulam (poza3)
– Asezam cele 2 rulade intr-un vas de yena, in care am turnat uleiul si apa.
– Condimentam rulada pe deasupra cu oregano (poza 4). Lasam la cuptor pana se rumenesc (poza 5)
– Am mancat cu cartofi natur si ardei copt (poza 6). Deliciiios. Nu a mai ramas si pentru Mos Craciun.Sper totusi sa fie generos cu cadourile!!!!
– Pofta buna!

Timp de preparare: 60 de minute
Pret: 5 lei/portie (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele)


6 Comments
Emily

decembrie 21, 2011 @ 19:28

Reply

foarte interesanta combinatia! arata excelent!

Simona

decembrie 22, 2011 @ 08:50

Reply

Foarte bun!

Roxana

decembrie 22, 2011 @ 13:13

Reply

Foarte binevenita reteta ca peste tot unde te uiti toata lumea face si desface porcul iar mie una mi s-a cam luat.

DiaMar bucataria galbena

decembrie 22, 2011 @ 14:50

Reply

Pai cu asa bunatati nu mai pleaca Mosul de la tine.

Alina

decembrie 22, 2011 @ 15:03

Reply

Pe mine m-ai cucerit cu aceasta rulada!

cat’s kitchen

decembrie 23, 2011 @ 07:42

Reply

Vai vai ce ai tu aici !!! Arata tare bine si cu siguranta e delicioasa !!
Craciun fericit iti doresc alaturi de cei dragi !!

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020