Am găsit acest storcător de fructe și legume Star Light cu 40% reducere la 150 de lei de la 250 de lei. Iată specificațiile producătorului:

Acest storcator compact si modern ofera doua viteze de procesare (pentru fructe si legume moi, respectiv pentru cele tari) si va deveni rapid unul dintre cele mai apreciate aparate din bucataria dumneavoastra. Cana de 1 litru se umple cat ati clipi cu suc proaspat de fructe sau legume, indeajuns pentru intreaga familie, iar tubul de alimentare extra-larg de 75 mm va permite sa introduceti in aparat fructe de marimi variate.

Stoarce fiecare picatura. In functie de ce fel de fructe si legume folositi, puteti face pana la 1 litru de suc la o singura incarcare, chiar si fara sa goliti recipientul de 2000 ml de colectare a pulpei. Daca preferati sa stoarceti sucul direct intr-un pahar, nu trebuie decat sa-l asezati sub gura de scurgere plasata la o inaltime potrivita pentru a evita stropirea suprafetelor din jur.

Curatare usoara. Storcatorul poate fi demontat complet cu usurinta pentru a facilita curatarea fiecarei piese. Impingatorul de alimente, capacul, sita razatoare, cana pentru suc si recipientul de colectare pulpa se curata manual cu detergent si apa calda sau in masina de spalat vase. Datorita design-ului cu suprafete netede si rotunjite, puteti indeparta fara efort toate bucatile de pulpa din recipientul de colectare, iar periuta inclusa ajuta la spalarea perfecta a sitei.

CLICK AICI pentru a profita de această promoție.