Am găsit sandwich makerul Breville Panini la 130 de lei, de la 250 de lei. Iată referințe de la producător: Breville Panini Maker continua traditia sandwich toaster-elor inovatoare Breville. Pe langa prepararea sandwich-urilor clasice, cu Panini Maker puteti pregati si sandwich-uri panini, calde si delicioase. Panini Maker este fabricat din otel inoxidabil si poate prepara pana la trei sandwich-uri simultan, perfect pentru un mic dejun in familie. Este deosebit de usor de utilizat, fiind echipat cu 2 indicatoare luminoase, maner „rece”, picioruse antialunecare, iar curatarea platanelor antiaderente se face foarte usor.

Capac rabatabil, perfect pentru orice tip de sandwich. Datorita capacului rabatabil cu sistem de blocare ce se fixeaza usor, aparatul se adapteaza oricarei grosimi a sandwich-ului. Astfel, puteti folosi orice fel de paine, de la ciabatta sau focaccia, pana la chifle sau bagheta.

Depozitare facila.Datorita constructiei sale si a spatiului de depozitare a cablului aparatul se poate aseza cu usurinta in pozitie verticala in dulapurile bucatariei.

Acest produs beneficiaza de 5 ani de garantie!

CLICK AICI pentru a cumpăra.