Haplea este acuzat de genocid.
Mulți carnivori de poftă au murit
Când cineva pe Internet a răspândit
O poză cu acest produs desăvârșit.

INGREDIENTE 

  • 500 gr carne tocata (porc + vita)
  • 1 ardei rosu (kapia) taiat fasii
  • 1 ceapa tocata marunt
  • cateva fire chives (cepsoara )
  • 200 gr cascaval razuit
  • sare, piper, paprika, oregano, amestec condimente
  • 1 ou
  • 1 legatura patrunjel tocat
  • 10-12 felii jambon

PLAN DE LUCRU rulada din carne tocata

  1. Amestecam carnea cu condimentele, cu oul si cu ceapa tocat maruntrulada din carne tocata poza 2
  2. Pe o foaie de aluminiu asezam feliile de jambonrulada din carne tocata poza 3
  3. Peste ele intindem un strat uniform din amestecul de carne tocatarulada din carne tocata poza 4
  4. Presaram cascavalul razuit, apoi intindem stratul de verdeata (patrunjel si chives). Adaugam fasiile de ardei rosurulada din carne tocata poza 5
  5. Rulam frumos cu ajutorul foii de aluminiurulada din carne tocata poza 7
  6. Rulada invelita in folia de aluminiu e bagata in cuptorul incins la 180 grade si lasata 30 minute
  7. Apoi scoatem din cuptor si inlaturam folia. Mai lasam la cuptor circa 20 minute, pana cand se rumeneste frumos deasupra.rulada din carne tocata poza 8
  8. Am servit rulada din carne tocata cu garnitura de legume
  9. Pofta buna!rulada din carne tocata poza 9
  10. Sfatul medicului: Alegeţi carnea proaspătă cu foarte puţină grăsime, muşchiuleţul, cotletul, file-ul, preparaţi-le la grătar şi evitaţi prăjirea în ulei. Bucăţile de carne de porc atent selecţionate, fără grăsime, sunt bogate în proteine şi vitamine din grupul B (tiamină, niacină, vitaminele B 6 şi B12) care joacă un rol important în funcţionarea sănătoasă a organismului. Să mai reţinem că porcul intră pe lista alimentelor energizante datorită conţinutului nutritiv şi a efectului asupra metabolismului, întrucât menţine senzaţia de saţietate mult timp.