Haplea este acuzat de genocid.
Mulți carnivori de poftă au murit
Când cineva pe Internet a răspândit
O poză cu acest produs desăvârșit.
INGREDIENTE
- 500 gr carne tocata (porc + vita)
- 1 ardei rosu (kapia) taiat fasii
- 1 ceapa tocata marunt
- cateva fire chives (cepsoara )
- 200 gr cascaval razuit
- sare, piper, paprika, oregano, amestec condimente
- 1 ou
- 1 legatura patrunjel tocat
- 10-12 felii jambon
PLAN DE LUCRU rulada din carne tocata
- Amestecam carnea cu condimentele, cu oul si cu ceapa tocat marunt
- Pe o foaie de aluminiu asezam feliile de jambon
- Peste ele intindem un strat uniform din amestecul de carne tocata
- Presaram cascavalul razuit, apoi intindem stratul de verdeata (patrunjel si chives). Adaugam fasiile de ardei rosu
- Rulam frumos cu ajutorul foii de aluminiu
- Rulada invelita in folia de aluminiu e bagata in cuptorul incins la 180 grade si lasata 30 minute
- Apoi scoatem din cuptor si inlaturam folia. Mai lasam la cuptor circa 20 minute, pana cand se rumeneste frumos deasupra.
- Am servit rulada din carne tocata cu garnitura de legume
- Pofta buna!
- Sfatul medicului: Alegeţi carnea proaspătă cu foarte puţină grăsime, muşchiuleţul, cotletul, file-ul, preparaţi-le la grătar şi evitaţi prăjirea în ulei. Bucăţile de carne de porc atent selecţionate, fără grăsime, sunt bogate în proteine şi vitamine din grupul B (tiamină, niacină, vitaminele B 6 şi B12) care joacă un rol important în funcţionarea sănătoasă a organismului. Să mai reţinem că porcul intră pe lista alimentelor energizante datorită conţinutului nutritiv şi a efectului asupra metabolismului, întrucât menţine senzaţia de saţietate mult timp.