Am găsit acest mixer vertical Philips Pro Mix cu 45% reducere la 130 de lei de la 240 de lei. Iată specificațiile producătorului:

Forma triunghiulara pentru flux si performanta optime. Tehnologia ProMix a mixerului de mana Philips a fost dezvoltata impreuna cu prestigioasa universitate din Stuttgart. Aceasta este o tehnologie avansata pentru o amestecare mai consecventa si mai rapida. Tehnologia de amestecare unica ProMix de la Philips utilizeaza o forma triunghiulara pentru a crea un flux optim si ofera o performanta maxima pentru supe si piureuri fine.

Motor puternic pentru preparare optima a alimentelor. Cu ajutorul motorului puternic de 650 de Wati, poate fi amestecat aproape orice tip de ingredient.

Buton Turbo pentru cele mai dure ingrediente. Gratie functiei turbo a blenderului de mana de la Philips, puteti taia chiar si cele mai dure ingrediente.

Aparatoare lama, impotriva stropirii, cu forma speciala de val. Forma speciala de val din partea inferioara a barei de amestecare a mixerului de mana garanteaza lipsa stropirii sau murdaririi in timpul amestecarii.

Accesoriu mixer cu doua palete pentru mixerul de mana Philips. Acest accesoriu pentru mixer sau tel dublu pentru mixerul de mana Philips are 2 palete sau teluri. Poate pregati chiar si aluatul pentru prajituri. Accesoriul pentru mixer va ajuta sa amestecati si sa bateti cantitati mai mari, mai rapid si cu un volum mai mare decat cu telul unic sau cu mana. Puteti pregati aluat pentru prajituri, pandispan, briose, frisca, oua si multe altele.

Bol de 1200 ml pentru amestecare, batere si combinare. Impreuna cu mixerul de mana este inclus si un bol de 1200 ml, pentru amestecare, batere, combinare. Bolul pentru mixerul de mana este prevazut cu o scurgere ergonomica, cu un maner si cu masuri.

Sistem de eliberare cu 2 butoane. Cu ajutorul sistemului de eliberare cu 2 butoane al blenderului de mana de la Philips, este usor sa demontati bara pentru blender pentru o curatare facila.

CLICK AICI pentru a profita de aceasta promotie.