Pentru Valentine’s, pură inspirație
Cel mai frumos cadou chiar tu-l poți prepara
Simt că e momentul să fac o declarație:
Iubesc cu pasiune mascota de ciocolata!
Pentru Valentine’s, pură inspirație
Cel mai frumos cadou chiar tu-l poți prepara
Simt că e momentul să fac o declarație:
Iubesc cu pasiune mascota de ciocolata!
Topim la bain-marie ciocolata pentru crema, iar cand aceasta este topita complet
adaugam smantana pentru frisca
si omogenizam usor cu ajutorul unei spatule
Lasam la frigider pentru macar 2 ore. Va asiguram ca merita rabdarea. Sunteti in grafic sa realizati o prajitura cu care veti impresiona pe toata lumea.
Intre timp topim ciocolata pe bain-marie pentru crusta
Ungem cu ea, cu ajutorul unei pensule de silicon, formele de briose de silicon
Lasam la frigider pana se intareste ciocolata si o putem desprinde de pe forma de silicon
Mixam crema racita pana cand aceasta isi dubleaza volumul apoi adaugam fructele confiate si amestecm cu o spatula.
Umplem formele de ciocolata cu aceasta crema
Acoperim cu ciocolata topita ca sa formam un exterior complet.
Lasam mascota cu crema de ciocolata la rece pana se intareste . Extra crema de ganache am servit-o in pahare mici. Aceasta din urma solutie este ideala pentru petreceri, dar si pentru a fi servita copiilor. Daca mai pui si o bomboana de ciocolata in varf, asa cum am procedat noi si cum puteti vedea in fotografia de mai jos, acest desert este si foarte … estetic.
Ei, cum a iesit? V-ati fi gandit ca puteti sa faceti asa ceva cu mainile voastre? Si nici macar nu a fost atat de dificil. Mascota este prajitura noastra preferata. Cand o cumparam de la cofetarie ne gandeam ca trebuie sa fii mare maestru intr-ale deserturilor ca sa reusesti o asa `capodopera`. Pofta buna!
Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020