„Învață să iubești pofta de dulce!” este sloganul celor de la Green Sugar, care, împreună cu nutriționistul Elsa Caragia, psihologul Adriana Petrescu, antrenoarea Eliza Luca și designerul Catinca Roman, organizează primul campionat de slăbit sănătos. Concret, dacă te înscrii până la data de 10 octombrie în „Centimetru cu zero calorii”, Vei fi atent monitorizat/ă de specialiști în domeniu și vei învăța cum să slăbești fără să renunți la dulce.
ETAPELE COMPETIȚIEI

  1. 1 – 10 octombrie – înscrierea participantilor și completarea chestionarelor individuale de înscriere de către participanți;
  2. 10 octombrie – 20 decembrie – perioada de competiție, monitorizată de echipa Centimetrul cu Zero calorii;
  3. 23 decembrie – nominalizarea câștigătorilor.

CONDIȚII DE PARTICIPARE

  • Participantul trebuie să se înscrie nominal pe site-ul greensugar.ro, în pagina campaniei www.greensugar.ro/centimetrulcuzerocalorii.
  • După înscriere, participanții vor primi un formular întocmit de nutriționist, pe care au obligația de a-l retransmite completat, în termen de 2 zile de la primire.

ATENȚIE! Se consideră înscrierea oficială în concurs prin completarea și retransmiterea formularului!

  • Participanții vor completa pe proprie răspundere formularul inițial și ne vor face cunoscute eventualele restricții medicale, alergii la produse alimentare, probleme de sanatate, astfel încât nutriționistul să poată personaliza dieta în mod corect și documentat.
  • După înscrierea oficială, participanții vor primi codul voucher-ului în baza căruia își vor putea achiziționa produsele, cu reducere, de pe site-ul www.greensugar.ro.
  • Participanții vor colabora îndeaproape cu membrii echipei Green Sugar și cu nutriționistul, prin mail, și vor completa bisăptamanal formularele transmise de nutriționist, necesare monitorizării rezultatelor.
  • Participanții vor pregăti variantele de dulciuri propuse de nutriționist, conform dietei personalizate, și le vor îndulci EXCLUSIV cu Green Sugar.

ATENȚIE! Cerința OBLIGATORIE de a nu se folosi zahar sau alți îndulcitori!

  •  Participanții vor transmite săptămânal fotografii cu „dovezi” ale respectării dietei: cântarul, centimetrul, prăjiturile pregătite cu Green Sugar, eventual mici exerciții fizice și le vor posta pe pagina oficiala a campaniei (cu hashtag #greensugar, #centimetrulcuzerocalorii, #farazahar, #slabescucugreensugar).

ATENȚIE! Cerința OBLIGATORIE: Participanții vor anunța public, pe pagina proprie de facebook/ Instagram și alte rețele de socializare, că acceptă provocarea și intră în competiția de slăbit Green Sugar și vor posta dulciurile realizate cu îndulcitorul natural în cadrul programului de slăbit sănătos.

PREMII

a) Premiul cel mare – o ținută realizată de designerul român Catinca Roman, cu elemente preferate de câștigător/câștigătoare.
b) Două premii secundare: coșuri de suplimente naturale, vitamine și minerale marca Laboratoarele Remedia.
c) Vouchere oferite de specialiștii campaniei (nutriționist, psiholog, antrenor fitness), pentru continuarea colaborării cu aceștia pe o perioadă de timp determinată.
d) Premii săptămânale de motivare, pe parcursul campaniei.

CLICK AICI pentru detalii