Aceste fursecuri cu ciocolată
Sunt cele mai bune mâncate vreodată!
INGREDIENTE
- 2 oua
- 300 gr ciocolata (200 gr dark, 100 gr cu lapte)
- 4 liguri cacao
- 150 gr. unt la temperatura camerei
- 250 gr. faina
- 150 gr. zahar
- 1 plic praf de copt
- 50 gr fulgi ce ciocolata
PLAN DE LUCRU fursecuri cu ciocolata
- topim pe bain-marie ciocolata impreuna cu untul
- Separat mixam ouale intregi impreuna cu zaharul pana cand acestea isi dubleaza volumul
- Peste aceasta spuma adaugam ciocolata topita si incorporam usor cu o spatula de silicon
- Incorporam usor si faina amestecata cu praful de copt si cacao
- adaugam si fulgii de ciocolata . Aluatul obtinut il lasam la frigider pentru o ora.
- Din coca formam fursecuri in forma unor bile. Le asezam intr-o tava acoperita cu foaie de copt lasand distanta intre ele
- Bagam la cuptorul incins la 170 grade pentru 15 – 20 minute (pana se rumenesc).
- pofta buna!
Ciocolata neagra: este buna pentru inima; imbunatateste fluxul de sange si ajuta la prevenirea formarii de cheaguri de sange; este buna pentru creier; mentine controlul glicemiei; ajuta la mentinerea sanatatii vaselor de sange si le protejeaza impotriva diabetului de tip 2; este bogata in antioxidanti; intareste smaltul dintilor – scade riscul de a face carii, daca este mentinuta o igiena dentara optima; contine in concentratii mari numeroase vitamine si minerale care ajuta la mentinerea starii de sanatate a unei persoane: potasiu, cupru, magneziu, fier – a scris sfatulmedicului.ro.
Tudy Rock
decembrie 30, 2015 @ 19:03
Ies foarte bune! Va recomand aceasta reteta tuturor!!!
PS:Le puteti glazura cu ciocolata topita!!!