DSCN2986Green Sugar a lansat cerealele și batoanele cu musli 100% sanatoase, 100% naturale, 100% românesti (produse din materie prima de la producatori romani!), 100% delicioase. Sunt recomandate pentru micul dejun, dar pot depune mărturie că sunt perfecte pentru orice moment al zilei. Sunt … „curcubeu pe cerul gurii”, cum se spunea într-un spot publicitar la TV. În plus, te energizează instant.

DSCN2982Le-am încercat pe toate. Trebuie să recunosc că „jurizarea” a fost influențată de faptul că sunt fan ciocolată, deci… Green Sugar batoane musli cu ciocolată sunt Dumnezeiești. Mi le-am pus deoparte, ca să le am la cafea.

DSCN2979De ce sunt cerealele acestea mai bune decât altele de pe piață? Din start îmi vin în minte două motive: pot fi consumate fără probleme și de diabetici pentru că nu au zahăr ascuns în ingrediente, iar  fructele folosite sunt deshidratate, nu conservate cu dioxid de sulf.

Concret, iată ce cuprinde noua gamă de cereale Green Sugar

DSCN2978Green Sugar Fulgi de porumb – fără zahăr adăugat, din făină de porumb, îndulcite natural cu Green Sugar.
Green Sugar Sferik – fără zahăr adăugat, din făina neagră de grâu, făină de porumb și cacao cu conținut redus de grăsime, îndulcite natural cu Green Sugar.
Green Sugar Musli – fără zahăr adăugat, cu fulgi de ovăz, făină neagra de grâu, cuburi de mere, fulgi de porumb, ghimbir, scortișoară, îndulcite natural cu Green Sugar.
Green Sugar batoane musli cu ciocolată – fără zahăr adaugat, din făină neagră de grâu, tărâțe de grâu și cacao cu conținut redus de grăsime, îndulcite natural cu Green Sugar.
Green Sugar batoane musli cu lapte – fără zahăr adăugat, din făină neagră de grâu, tărâțe de grâu, extract de cătină și stafide, îndulcite natural cu Green Sugar.