Nu știu alții cum sunt, dar eu nu am auzit pe nimeni căruia să nu îi placă pizza. Pe cuvânt! Când ai oaspeți, cu pizza nu dai greș, indiferent sunt vegetarieni, că nu concep nicio masă fără carne, că sunt fani brânză (vorba reclamei) sau că … orice.

În principiu, este simplu să prepari pizza în casă. Singura problemă este să prepari blatul. O dată ce ai trecut cu succes de această etapă, „arunci” pe el ce ai în frigider. Dacă ești „pizzaiol” de ocazie, îți iese ceva ok, comestibil, dar parcă nu are gustul acela de pizza de la restaurant, făcută de oameni specializați în așa ceva.

De aceea, când chef de o pizza bună sau când ai oaspeți și vrei să mergi la sigur cu ce pui pe masă, e firesc să apelezi la o firmă de catering. Scriam acum câteva zile despre foodvibe.ro. Au o secțiune generoasă cu 15 sortimente de pizza, pentru orice gust, apropo de clasificarea din primul paragraf.

Dacă ești mai conservator și vrei să mergi pe sortimente clasice, există pizza pollo e funghi (cu pui și ciuperci), prosciuto e funghi (prosciuto și ciuperci), Hawaii, quattro stagioni, quattro formaggi, diavola, rustică, tonno sau marquerita.

Ești carnivor? Pentru tine a fost creată pizza carnivora, cu șuncă, bacon, cârnați și chorizo. Pe scurt, 79% fibre. La fel de bine, poți savura o pizza și dacă ești vegetarian. Toppingul cu vinete, dovlecei, ciuperci, porumb, măsline etc. este plin de vitamine și foarte gustos.

Întrebare de 100 de puncte: ai mâncat până acum pizza cu pere și nuci? Dacă nu, trebuie să încerci. Este unul dintre sortimentele deosebite de la foodvibe.ro, alături de pizza vibe, pizza specială sau pizza pesto e cherry.

Oricare ar fi alegerea ta, ai posibilitatea să comanzi extra-topping, plus sos picant sau sos dulce. Sunt nevoit să mă opresc aici, pentru că m-am tot uitat pe site-ul lor și nu mai pot de poftă. Iau telefonul: 0371-333-222. Sună…