O mâncare ieșită din tipar.
Multe poți vedea pe sticlă. Pui, mai rar
INGREDIENTE
- 1 pui intreg
- 1 ceapa taiata in 4
- 2 morcovi taiati pe jumatate
- 1 bucata de pastarnac taiat pe jumatate
- 50 ml ulei de masline
- sare, piper, cimbru uscat, busuioc uscat, oregano uscat
- Masam puiul cu amestecul de condimente si uleiul de masline
Il asezam apoi pe sticla (de peferat sticla de 500 ml ) umpluta cu apa . Asezam in tava si legumele si le acoperim cu apa si putin ulei de masline
- Bagam la cuptor la 180 grade pana cand puiul se rumeneste frumos pe deasupra. Din cand in cand mai scaotem puiul din cuptor si il mai stropim cu sosul din tava
- Un rasfat culinar! Pofta buna!
olivia
februarie 26, 2015 @ 16:11
Este intr-adevar foarte gustos.
maria udrea
februarie 26, 2015 @ 20:20
Daa, tare bun iese puiul pe sticla si se rumeneste uniform!
simonacallas
februarie 27, 2015 @ 11:36
Iubesc puiul preparat in cuptor, pe sticla nu cred ca am mancat vreodata dar vreau sa incerc. Arata grozav de bine 🙂