PUI IN UNT, LAPTE SI SALVIE

pulpe de pui in unt si lapte poza6

Un deliciu extra fraged
La îndemâna oricui
Şi-un joc: poţi să pui în lapte
Dar nu poţi să lapte-n pui.

Ce iti trebuie pentru 6 portii (poza 1)
– 6 bucati pulpe superioare de pui dezosate
– 500 ml lapte
– 50 gr unt
– cateva frunze de salvie
– sare, piper, curry

Plan de lucru:
– Calim in unt pulpele de pui, pe ambele parti (pozele 2 si 3).
– Condimentam dupa gust. Le asezam intr-o tava unsa cu unt (poza 4) .
– Turnam laptele si acoperim cu frunzele de salvie (poza 5).
– Lasam la cuptor pentru aproximativ 1 ora .
Am garnisit cu piure de cartofi.
Pofta buna! (poza 6)

Timp de preparare: 90 minute
Pret: 5 lei/portie  (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele si de inflatie)


13 Comments
Angi

aprilie 11, 2013 @ 07:18

Reply

Trebuie sa fie foarte bun…facut in lapte cu siguranta este mult mai fraged! 😉

pansy

aprilie 11, 2013 @ 07:55

Reply

O bunatate trebuie sa fie !

coco

aprilie 11, 2013 @ 09:08

Reply

nu stiam cu lapte , am facut cu bere , cu suc de portocale …

Gabriela

aprilie 11, 2013 @ 16:23

Reply

Trebuie sa fie foarte fraged puiul asta!

mimmi

aprilie 11, 2013 @ 17:50

Reply

Ce bun trebuie sa fie !
O seara faina!

Liana Toma

aprilie 11, 2013 @ 21:21

Reply

Pui cu salvie, o minunatie! si daca-i facut in lapte, e de-a dreptul pufos 😉

Alina Vicu

aprilie 12, 2013 @ 05:47

Reply

Vreau si eu o portie din deliciosul asta! Arata minunat!

maria mihalache

aprilie 12, 2013 @ 18:27

Reply

Si eu ma invit la masa la tine.

Toncean Sidonia

aprilie 13, 2013 @ 12:19

Reply

Credeti-ma ca e cel mai bun pui pe care l-am mancat vreodata !!!
Bravo bucatare ! Esti mare…..!
Cam asa ceva face si Jamie Oliver….

hapleablog

aprilie 13, 2013 @ 15:24

Reply

Merci frumos!Weekend placut!

Tincuta Clocotici

aprilie 24, 2013 @ 16:16

Reply

Urmez stilul tau rimat:
Minunat, de la Haplea am invatat
puiul de preparat!
Poezia mea e de rasul curcilor, dar opinia este adevarata.Salutari si multam de reteta.

hapleablog

aprilie 24, 2013 @ 16:58

Reply

Poezia este foarte haioasa, iar Haplea se bucura ca ti-a fost de ajutor cu reteta.O seara placuta!

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020