Este cazul să ne recuperăm după o perioadă în care porcul a fost la putere. Așadar, o rețetă cu pui…
Ce îţi trebuie pentru 4 porţii (poza1):
– două bucăți piept de pui
– 200 gr kaiser
– 300 gr mozzarella
– 200 ml smântână pentru gătit
– sare, piper
Plan de lucru:
– se taie puiul ca pentru șnițele și se condimentează (poza 2)
– feliem mozzarella (poza 3) și kaiserul (poza 4)
– turnăm smântâna într-un vas de yenna (poza 5), iar apoi așezăm fâșiile de pui (poza 6), peste care punem kaiserul (poza 7) și mozzarella (poza 8 ).
– băgăm la cuptor aproximativ 30 de minute (poza 9)
– poftă bună! (poza 10)
Timp de preparare: 40 minute
Preţ: 9 lei/porţie (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)
Andra8
noiembrie 4, 2011 @ 10:59
Arata super!
Andra8
noiembrie 4, 2011 @ 11:00
Asta gatim azi 🙂