PUI IMBRACAT IN CASCAVAL SI CARTOFI CU ROZMARIN

pui imbracat in cascaval si cartofi cu rozmarin 12

O mancare satioasa si extrem de gustoasa. Cartofii au fost cartofi noi, deci o mancare de sezon.

Ce iti trebuie pentru 6 portii (poza1, poza2 ):
– 6 bucati pulpe dezosate
– 500gr cascaval
– 200 gr pesmet
– 2 oua
– sare, piper
– 1 kg cartofi
– rozmarin
-100 gr unt

Plan de lucru:
– condimentam pulpele dupa gust, razuim cascavalul, batem cele 2 oua, punem pesmetul intr-o farfurie (poza 3)
– amestecam cascavalul cu pesmetul (poza 4)
– trecem pulpele prin oul batut (poza 5), apoi prin amestecul de cascaval cu pesmet (poza 6)
– asezam carnea intr-o tava in care am turnat un pic de ulei pentru a nu se lipi (poza 7) si bagam la cuptor pana se rumenesc (poza 10)
– Pregatim cartofii: ii taiem, ii punem intr-o tava, adaugam bucati marunte de unt, presaram rozmarin, condimentam dupa gust (pozele 8, 9 ). Lasam la cuptor pana se rumenesc. Eu am bagat la cuptor simultam si carnea si cartofii.
– pregatim ornarea (poza 10).
– Pofta buna! (poza 12)

Timp de preparare: 40 de minute (fara timpul cat sta la cuptor)
Pret: 5 lei/portie (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele)


3 Comments
Lia

iulie 1, 2011 @ 04:39

Reply

Mama ce regal !
Mai ai o portie ?
Imi place ca se fac aproape simultan si nu e complicat de loc.
O idee buna cand ai multi fomisti la masa .:)

pansy

iulie 1, 2011 @ 10:19

Reply

pentru ca esti asa harnica,premii te asteapta la mine pe blog !

Dulcegarii culinare

iulie 1, 2011 @ 11:39

Reply

A mai ramas si pentru mine??
te invit cu drag sa vezi periplul Provocarii Dulce Romanie.. Multumesc frumos pentru participare..

http://www.dulcegarii-culinare.ro/2011/06/provocarea-lunii-iunie-dulce-romanie-2.html

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020