PUI CU SOS DE USTUROI SI CASCAVAL

pui cu sos de usturoi si cascaval 6

Dupa porcul de Craciun,
Haplea spune ca-i normal
Sa combinam un piept de pui
Cu usturoi si cascaval.
E crocant la suprafata
Si gustos peste masura
Precum gheata-n miezul verii
Ti se topeste in gura.

Ce iti trebuie pentru 4 portii (poza 1)
– 2 bucati piept de pui taiate ca pentru snitele
– 200 gr smantana
– 6 catei de usturoi
– 200 gr cascaval razuit
– sare, piper
– 50 ml ulei de masline

Plan de lucru:
– Amestecam intr-un bol smantana cu usturoiul pisat (am adaugat si o lingurita usturoi granulat) (poza 2). Amestecam cu 25  ml ulei de masline (poza 3) .
– Condimentam carnea cu sare si piper, apoi o asezam intr-un vas termorezistent uns cu restul de ulei de masline.
– Acoperim carnea cu sosul de smantana (poza 4).
– Bagam la cuptor pentru 30 minute, apoi scoatem si adaugam cascavalul razuit (poza 5). – Mai lasam la cuptor circa 10- 15 minute sa se topeasca cascavalul.
– Pofta buna! (poza 6)

Timp de preparare: 60 minute
Pret: 4.5 lei/portie  (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele si de inflatie)


14 Comments
Laura Nechita

ianuarie 3, 2013 @ 11:51

Reply

Mi-a placut la nebunie inceputul:))) Sa ai parte de un an bun,cu sanatate si cu putere de munca!
Ai inceput…delicios de bine 😉

Poliana

ianuarie 3, 2013 @ 14:45

Reply

Frumoasa povestioara!! Un an nou plin de bucurii!

Toncean Sidonia

ianuarie 3, 2013 @ 16:43

Reply

Trebuie sa fie o…nebunie ! Minunat arata…am sa-l fac si eu cu siguranta.
Multumesc de reteta.
An Nou fericit si La multi ani pentru 2013 !!!

maria mihalache

ianuarie 3, 2013 @ 17:22

Reply

Te-am nominalizat pentru blogul anului 2012
http://mmihalache.blogspot.ro/2013/01/blogul-anului-2012-blog-of-year-2012.html

Dohotariu-Avram Alina

ianuarie 3, 2013 @ 17:22

Reply

Ce îndemn frumos după masa grea de sărbători! Bucătarul poet!:)

adela zilahi

ianuarie 3, 2013 @ 17:37

Reply

La multi ani!!! Va doresc un an nou fericit plin de bogatii!!
Imi place , am sa fac si eu in curand , deocamdata sa nu mai vad carne!! :))

mandala

ianuarie 3, 2013 @ 17:47

Reply

Si eu am inceput cu mancare mai usoara dupa atatea bunatati de sarbatori, am sa incerc si reteta ta !

Simona

ianuarie 4, 2013 @ 09:19

Reply

O mancarica delicioasa!!!

lenjerie intima

ianuarie 4, 2013 @ 09:38

Reply

Multumim pentru reteta, pare a fi delicioasa!

Laura Nechita

ianuarie 4, 2013 @ 15:36

Reply

Ai o noua nominalizare, Victor,pentru blogul anului 2012! Te astept cu drag pe blogul meu!

Adina

ianuarie 4, 2013 @ 15:46

Reply

Un an nou plin de impliniri !
La multi ani !

Puiul este delicios,ca tot ce pregatesti tu !:)

mimmi

ianuarie 4, 2013 @ 16:02

Reply

La multi ani ! Un an nou plin de bucurii si sanatate !!!

Sara& Miki

ianuarie 4, 2013 @ 17:51

Reply

Un An Nou fericit!

irina (bucataria Irinei)

ianuarie 9, 2013 @ 11:42

Reply

La multi ani!
Delicios puiul, frumoase poeziile! Le-am citit si de la celelalte retete!

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020