PUI CU CIUPERCI LA CEAUN

Actorii principali din filmul de astazi: pulpe de pui, ciuperci, un ceaun.

Ce iti trebuie pentru 4 portii (poza 1)
– 4 pulpe dezosate de pui
– 300 gr ciuperci
– 100  ml ulei
– 7-8 catei de usturoi
– sare, boia iute
– malai pt mamaliga

Plan de lucru:
– Spalam pulpele de pui, le condimentam. Pisam usturoiul (poza 2). Punem la calit pulpele. Le rumenim pe ambele parti (poza 3). Adaugam ciupercile taiate  (poza 4). Lasam pe foc pana se fac ciupercile, apoi adaugam usturoiul (poza 5).
-Merge de minune cu mamaliguta. (poza 6)
Pofta buna!

Timp de preparare: 40 minute
Pret: 3.5 lei/portie  (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele si de inflatie)


19 Comments
Cimpeanu ana

martie 11, 2012 @ 09:47

Reply

Super buna mincarea Am pregatit_o. si eu

hapleablog

martie 11, 2012 @ 19:20

Reply

Mmmmm….da buna tare, iar usturoiul da un gust deosebit mancarii…

TeoBucatar

martie 11, 2012 @ 10:16

Reply

O mancare simpla si buna,ca la mama acasa!

Paradis

martie 11, 2012 @ 17:20

Reply

Trebuie sa fie buna.Am notat-o ca e easy de pregatit!O zi faina!

zilahi adela

martie 11, 2012 @ 19:19

Reply

Merge, merge cu o mamaliguta!! Simplu si tare bun, trebuie sa-mi iau ceaun 🙂

hapleablog

martie 11, 2012 @ 19:21

Reply

Ies la fel de gustoase si la wok.

Mare Maria

martie 12, 2012 @ 09:32

Reply

O reteta reusita!O zi buna!

Daniela

martie 12, 2012 @ 12:33

Reply

Eu vin cu puiul si ciupercutele, doar daca promiti ca prepari o asa bunatate sa gust si eu…la ceaun, bineinteles…

DiaMar bucataria galbena

martie 12, 2012 @ 14:36

Reply

Ciupercile m-au dat gata.Imi plac cel mai mult.Numai bine.

Simona

martie 12, 2012 @ 17:32

Reply

Buna varianta asta!

Adriana Dinu

martie 24, 2012 @ 10:11

Reply

Astăzi îmi încerc şi eu talentele culinare pe această reţetă. Pare simplă dar interesantă. wish me luck!

hapleablog

martie 24, 2012 @ 12:50

Reply

I wish you luck!

Adriana Dinu

martie 24, 2012 @ 13:34

Reply

A ieşit bestialll! Mulţumesc. Dacă postez poze, o sa-ţi dau şi un link. Multă inspiraţie în continuare, aşa ne inspiri şi pe noi!

hapleablog

martie 24, 2012 @ 17:25

Reply

Merci frumos pentru cuvintele frumoase!

Adriana Dinu

martie 24, 2012 @ 10:12

Reply

De ce nu ai butoane de share? Repară problema, sunt sigură că sunt şi alţii mulţumiţi de reţetele tale şi ar vrea să le recomande şi altora !

hapleablog

martie 24, 2012 @ 17:27

Reply

Daca ai cont de facebook, poti intra pe hapleabucatarul si sa distribui de acolo si altora. Sper ca ti-am fost de ajutor.

Adriana Dinu

martie 24, 2012 @ 18:02

Reply

Cu siguranţa ai fost… sursă de inspiraţie. Aşa am să fac!

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020