PRAJITURA PUFOASA CU MANGO

prajitura pufoasa cu mango 9

“O blat pufos, o blat pufos!
Cu mango eşti tare gustos”…
Ori m-am tâmpit, ori sunt beat criţă
Opriţi-mă!!! Astea-s rime de gradiniţă!

Ce iti trebuie pentru o tava (poza 1)

Pentru blat
– 3 oua
– 150 gr faina
– 150 gr zahar
– 2 mango
– 1 plic praf de copt
– coaja razuita de la o portocala

Plan de lucru:
– Mixam cele 3 oua cu zaharul, la viteza medie, pentru circa 5 minute (poza 2) pana cand acestea isi maresc volumul (poza 3). Adaugam treptat faina amestecata cu praful de copt (poza 3). Adaugam si coaja de portocala.
– curatam cele doua mango de coaja, le taiem cubulete, apoi le asezam intr-o forma rotunda (diametru 30cm), unsa cu unt (poza 4). Adaugam aluatul (poza 5) si acoperim in intregime fructele (poza 6)
– Lasam la cuptorul incins (170 grade), pana trece testul scobitorii (aproximativ 30 minute) (poza 7).
– Putem sa presaram deasupra zahar pudra (poza 8).
– pofta buna! (pozele 9 si 10)

Timp de preparare: 60 de minute
Pret: 15 lei (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele)


12 Comments
Rocsy Ciobanu

martie 13, 2013 @ 18:39

Reply

Cu siguranta mango i-a dat un gust foarte bun prajiturii…

Simona

martie 13, 2013 @ 20:16

Reply

N-am mancat niciodata mango in prajituri.. Cred ca-i tare buna prajitura ta!

adela zilahi

martie 13, 2013 @ 20:17

Reply

Nici eu nu am mancat mango in prajituri cu siguranta este foarte aromata!!!

Alina Vicu

martie 14, 2013 @ 06:06

Reply

E absolut delicioasa!

Poliana

martie 14, 2013 @ 06:15

Reply

:)) Eu zic sa nu te opresti ca mereu zambesc cand intru la tine pe blog 🙂 Prajiturica…sigur gustoasa foc! mai nou imi place si mango 😉

mandala

martie 14, 2013 @ 12:03

Reply

De incercat reteta ta !

Toncean Sidonia

martie 14, 2013 @ 13:46

Reply

Zau ca nu sunt rime de gredinita si ceea ce vad eu aici, trebuie sa fie grozav de bun !
Minunata prajitura….
O zi minunata !

Gabriela

martie 14, 2013 @ 21:02

Reply

Eu stiam ca era ceva cu “o brad frumos…”, da’ da-i inainte ca merge si asa! Buna prajitura! Si eu am pregatit ieri ceva cu mango.

Claudia Mic

martie 15, 2013 @ 23:13

Reply

Cat de bine arata! Cred ca ar merge de minune cu un sorbet de mango sau inghetata de vanilie, dar tinand cont si de vreme mai bine il servim asa cu putin zahar pudra.
Deja visez o bucatica de prajiturica cu mango, dimineata cu o cana de lapte cald…

Irina

martie 16, 2013 @ 14:52

Reply

Arata foarte pufos. Imi place.

bucatariamirelei

martie 17, 2013 @ 15:58

Reply

Esti simpatic foc,,,,,da-i inante,nu inapoi, asa-i in bucatarie la noi,,,,,,,,,foarte buna prajiturica!!!!pup!!

Rita

martie 19, 2013 @ 11:14

Reply

E foarte buna rima. Chiar nu stiu de ce nu-ti place :)))
Prajiturile cu fructe sunt preferatele mele. Neaparat o sa incerc si delicioasa asta cu mango. Imi si inchipui aroma aburinda. Sa ai o zi frumoasa!

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020