BUDINCĂ CU PORTOCALE

poza 12

Portocalele dau o savoare ieşită din comun unei plăcinte cu tăiţei Rolton şi brânză. Convingeţi-vă!

Ce îţi trebuie pentru o tavă (poza 1):
– 250 gr de tăiţei Rolton
– 500 gr de brânză dulce
– 300 gr de smântână
– 2 ouă
– o portocală
– coaja răzuită de la o portocală
– stafide, zahăr vanilat, esenţă de vanilie, miere

Plan de lucru:
– fierbem tăiţeii Rolton (poza 2).
– punem într-un bol brânza dulce (poza 3) şi o amestecăm cu coaja de portocală fiartă în prealabil cu puţin zahăr (poza 4). Peste ele turăm sucul obţinut prin stoarcerea portocalei,  iar apoi adăugăm smântâna (poza 5)
– batem ouăle (poza 6) şi le amestecăm cu compoziţia de brânză (poza 7), obţinând o pastă (poza 8). Peste aceasta se adaugă tăiţeii Rolton (poza 9). Încorporăm cu o lingură de lemn (poza 10) şi punem în tavă (poza 11). Ungem pe deasupra cu un ou bătut cu smântână.
– lăsăm la cuptor până se rumeneşte. Se serveşte (poza 12) cu miere.

Timp de preparare: 60 minute
Preţ: 16 lei (depinde de locul de unde cumpăraţi acreditarele)


1 Comment
Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020