Pizza cu nutella și fructe de pădure
Mure, zmeură, afine de cultură…
Câte tentații trebuie să-ndure
Un bucătar aflat la cură!
INGREDIENTE pentru blat
pentru topping
- nutella
- 100 gr afine de padure
- 100 gr afine de cultura
- 100 gr zmeura
- 100 gr mure
PLAN DE LUCRU pizza cu nutella
- amestecam drojdia in laptele caldut in care am dizolvat zaharul. Formam astfel maiaua
- Lasam la dospit circa 10 minute. Adaugam maiaua peste faina si framantam pana obtinem un aluat elastic nelipicios. Lasam in mediu cald aproximativ 30 minute, pana cand isi tripleaza volumul
- intindem aluatul intr-o tava (diametru 32 cm),si bagam la lasam aproximativ 12 în cutptorul incins la 200 de grade.
- scoatem blatul, acoperim cu nutella, apoi presaram fructele de padure. Le-am distribuit pe fiecare pe cate un sfert de pizza.
- Servim cu mare pofta.
- Pofta buna la pizza cu nutella si fructe de padure.