Parcă-ar merge nişte piersici
Cu stafide, nucă … ce zici?
Ce iti trebuie pt 4 portii: (poza 1, poza2)
– 4 piersici
– 3 linguri nuca macinata
– 100 gr biscuiti macinati
– 50 gr stafide aurii
– 1 lingura cacao
– 1 ou
Pt dressing (poza 7):
– 2 piersici taiate cubulete
– 3 linguri zahar
– 30 ml coniac
Plan de lucru:
– spalam si taiem pe jumatate piersicile. Scobim fiecare jumatate de piersica (poza 5), iar pulpa o tocam marunt si o amestecam cu nucile, biscuitii, stafidele si cacao (poza 3).
– in acest amestec adaugam si oul (poza 4)
– cu acest continut umplem piersicile (poza 6).
– bagam la cuptor la 180 grade pentru 25- 30 minute.
– intre timp preparam dressingul: punem la foc pentru 5 minute (cat sa se dizolve zaharul) piersicile taiate cubulete cu zaharul si coniacul (poza 8 ).
-servim 2 jumatati de piersica cu doua linguri de sos pt fiecare portie (poza 9).
Pofta buna!
Timp de preparare: 45 de minute
Pret: 2 lei/portie (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele)
misflorentina
iulie 12, 2013 @ 05:03
Oare bune or fi?
Eu nu stiu, ca nu m-ai invitat la degustare.
Dea
iulie 12, 2013 @ 05:12
Ce bune!!
Alina
iulie 12, 2013 @ 05:24
Arata bine si cred ca sunt delicioase!
janet
iulie 12, 2013 @ 14:33
Mere umplute cu nucaaa…am facut ,daaar….piersici,nu….trebuie sa incerc,cred ca sunt grozave!
*ELENA*
iulie 12, 2013 @ 17:00
Bună Victor!
Arată super..cred că sunt un deliciu!
Un weekend plăcut îți doresc!
Simona
iulie 12, 2013 @ 19:36
Ce idee interesanta!!! Cred ca-i tare faina combinatia..
Pup
Toncean Sidonia
iulie 14, 2013 @ 12:00
Waaaaaaaw…. Astea trebuie sa fie tare bune !!!
Mai ai ? Ca daca nu…trebuie sa ma apuc de lucru….
Dorina
iulie 15, 2013 @ 06:47
Mmmm , bune rau …fur si eu una
Liana Toma
iulie 22, 2013 @ 20:46
Eu am facut piersici prajite umplute cu inghetata, dar am sa incerc si cu nuca 😉 cred ca-s delicioase!!!