Chiar daca este foarte cald, va asiguram ca merita sa aprindeti aragazul pentru aceasta mancare. E perfecta daca vreti sa luati o pauza de la salate.
Ce iti trebuie pentru 4 portii (poza 1)
– 1 piept de pui
– bere (am folosit blonda dar se poate folosi si bere bruna)
– 50 ml ulei
– sare de mare, boia, condimente
– cartofi (pt garnitura)
Plan de lucru:
– Taiem carnea ca pentru snitele, o condimentam, apoi o asezam intr-un vas termorezistent (poza 2). Adaugam uleiul si apoi berea cat sa acoperim carnea (poza 3).
– Lasam la cuptor pentru circa 30-40 minute.
– Am servit cu cartofi natur. (poza 4).
Pofta buna!
Timp de preparare: 50 minute
Pret: 3 lei/portie (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele si de inflatie)
Micul
iunie 24, 2012 @ 18:20
Super bun.Si eu fac piept de pui in bere, dar putin altfel.
Sa ai seara faina.
Simona
iunie 24, 2012 @ 19:31
N-am facut niciodata pui in bere… am imbatat odata un porcusor care ne-a placut tare. Trebuie incercat si puiul.
O saptamana minunata
AliceKitchenette
iunie 25, 2012 @ 12:22
Faina combinatia o reteta usoara numai buna pentru zilele astea….;)
Mare Maria
iunie 25, 2012 @ 14:42
Delicios….! Eu am pregatit ceafa de porc in bere si a fost super…!
DiaMar bucataria galbena
iunie 25, 2012 @ 15:12
Grozav de bun si de rapid.Imi place.
The Wandering Oltean
iunie 26, 2012 @ 00:16
Foarte interesant! Pai daca este cu bere.. este direct pe strada mea 🙂
Top Cuisine avec Lavi
iunie 26, 2012 @ 04:59
Delicios! Ti se topeste in gura carnea facuta in bere!
Maya
iunie 26, 2012 @ 22:04
Si mie îmi place puiul combinat cu bere 🙂
timea
iunie 28, 2012 @ 11:21
Buna tare mancarica ta!