PIEPT DE PUI IN BERE


Chiar daca este foarte cald, va asiguram ca merita sa aprindeti aragazul pentru aceasta mancare. E perfecta daca vreti sa luati o pauza de la salate.

Ce iti trebuie pentru 4 portii (poza 1)
– 1 piept de pui
– bere (am folosit blonda dar se poate folosi si bere bruna)
– 50  ml ulei
– sare de mare, boia, condimente
– cartofi (pt garnitura)

Plan de lucru:
– Taiem carnea ca pentru snitele, o condimentam, apoi o asezam intr-un vas termorezistent (poza 2). Adaugam uleiul si apoi berea cat sa acoperim carnea (poza 3).
– Lasam la cuptor pentru circa 30-40 minute.
– Am servit cu cartofi natur. (poza 4).
Pofta buna!

Timp de preparare: 50 minute
Pret: 3 lei/portie  (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele si de inflatie)


9 Comments
Micul

iunie 24, 2012 @ 18:20

Reply

Super bun.Si eu fac piept de pui in bere, dar putin altfel.
Sa ai seara faina.

Simona

iunie 24, 2012 @ 19:31

Reply

N-am facut niciodata pui in bere… am imbatat odata un porcusor care ne-a placut tare. Trebuie incercat si puiul.
O saptamana minunata

AliceKitchenette

iunie 25, 2012 @ 12:22

Reply

Faina combinatia o reteta usoara numai buna pentru zilele astea….;)

Mare Maria

iunie 25, 2012 @ 14:42

Reply

Delicios….! Eu am pregatit ceafa de porc in bere si a fost super…!

DiaMar bucataria galbena

iunie 25, 2012 @ 15:12

Reply

Grozav de bun si de rapid.Imi place.

The Wandering Oltean

iunie 26, 2012 @ 00:16

Reply

Foarte interesant! Pai daca este cu bere.. este direct pe strada mea 🙂

Top Cuisine avec Lavi

iunie 26, 2012 @ 04:59

Reply

Delicios! Ti se topeste in gura carnea facuta in bere!

Maya

iunie 26, 2012 @ 22:04

Reply

Si mie îmi place puiul combinat cu bere 🙂

timea

iunie 28, 2012 @ 11:21

Reply

Buna tare mancarica ta!

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020