Daca vine vorba de fructe de sezon, Haplea va propune perele in ciocolata
Ce iti trebuie pt 2 portii (poza 1):
– 4 pere
– 4 linguri de zahar
– 1 ciocolata cu lapte
– 1 lingurita de unt
– esenta de rom
Plan de lucru:
– spalam si curatam perele (poza 2)
– punem perele la fiert in apa cu zaharul si esenta de rom (poza 3), lasam sa fiarba 3 minute (poza 4).
– topim ciocolata pe baie de apa, impreuna cu untul (poza 5).
– turnam ciocolata peste pere (poza 6).
Pofta buna!
Timp de preparare: 15 minute
Pret: 4.5 lei (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele)
Liana Toma
noiembrie 8, 2011 @ 21:37
Imi plac perele mult de tot, iar de ciocolata…sunt dependentaaa!!! ;-)))
Daniela
noiembrie 9, 2011 @ 09:06
O para ar merge de minune la ora asta, mai ales ca am un virus urit de tot, cred ca ciocolata m-ar mai trage o tira de urechi sa stau in picioare…
TeoBucatar
noiembrie 9, 2011 @ 18:29
Daca au ciocolata nu pot fi decat delicioase!
cat’s kitchen
noiembrie 9, 2011 @ 19:40
Accept propunerea ta 😉 … , ador perele in cioco !!
maya
noiembrie 9, 2011 @ 22:29
Ce fain arata!
Irina
noiembrie 13, 2011 @ 10:16
Imi place mult reteta!
ovidiu
februarie 13, 2018 @ 18:20
Mi-ati facut pofta…m-am apucat sa fac…dar..o miiica problema…Care este secretul,ca ciocolata sa nu mai alunece de pe pere..!?? Specific ca am folosit ciocolata cu lapte..POIANA…! Multmesc …succes in ceea ce faceti….!