PERE TRASE IN CIOCOLATA

pere trase in ciocolata 6

Daca vine vorba de fructe de sezon, Haplea va propune perele in ciocolata

Ce iti trebuie pt 2 portii (poza 1):
– 4 pere
– 4 linguri de zahar
– 1 ciocolata cu lapte
– 1 lingurita de unt
– esenta de rom

Plan de lucru:
– spalam si curatam perele (poza 2)
– punem perele la fiert in apa cu zaharul si esenta de rom (poza 3), lasam sa fiarba 3 minute (poza 4).
– topim ciocolata pe baie de apa, impreuna cu untul (poza 5).
– turnam ciocolata peste pere  (poza 6).
Pofta buna!

Timp de preparare: 15  minute
Pret: 4.5 lei (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele)


7 Comments
Liana Toma

noiembrie 8, 2011 @ 21:37

Reply

Imi plac perele mult de tot, iar de ciocolata…sunt dependentaaa!!! ;-)))

Daniela

noiembrie 9, 2011 @ 09:06

Reply

O para ar merge de minune la ora asta, mai ales ca am un virus urit de tot, cred ca ciocolata m-ar mai trage o tira de urechi sa stau in picioare…

TeoBucatar

noiembrie 9, 2011 @ 18:29

Reply

Daca au ciocolata nu pot fi decat delicioase!

cat’s kitchen

noiembrie 9, 2011 @ 19:40

Reply

Accept propunerea ta 😉 … , ador perele in cioco !!

maya

noiembrie 9, 2011 @ 22:29

Reply

Ce fain arata!

Irina

noiembrie 13, 2011 @ 10:16

Reply

Imi place mult reteta!

ovidiu

februarie 13, 2018 @ 18:20

Reply

Mi-ati facut pofta…m-am apucat sa fac…dar..o miiica problema…Care este secretul,ca ciocolata sa nu mai alunece de pe pere..!?? Specific ca am folosit ciocolata cu lapte..POIANA…! Multmesc …succes in ceea ce faceti….!

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

author
By hapleablog
Cumpărați cartea
Aboneaza-te la NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a primi cele mai noi retete

Cele mai citite articole
Partener

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020