PATEURI CU MERE

pateuri cu mere 6

Faptul ca suntem in perioada postului nu inseamna ca trebuie sa ne abtinem de la un desert savuros. Haplea va propune pateurile cu mere.

Ce iti trebuie (poza 1)
– 4 mere
– un aluat de foietaj (am folosit Bella )
– 3 linguri de zahar

Plan de lucru:
– merele curatate se dau prin razatoare. Se pun într-o cratita, unde se adauga zaharul (poza 2)
– se pun pe foc si se calesc pana se topeste zaharul (poza 3)
Punem compozitia de mere peste aluatul foietaj  portionat (poza 4), formam pateurile (poza 5)
– bagam la cuptor pana se rumeneste, iar apoi presaram zahar pudra. Yummi! (poza 6)

Timp de preparare: 30 de minute
Preţ: 8 lei (poate varia în functie de locul de unde luati ingredientele si de inflatie)


2 Comments
DIANA

aprilie 2, 2011 @ 06:35

Reply

Usor si bun … si mie-mi plac pateurile cu diferite umpluturi .
Wk odihnitor , Hapleo !

hapleablog

aprilie 2, 2011 @ 18:53

Reply

Ms la fel!

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020