Faptul ca suntem in perioada postului nu inseamna ca trebuie sa ne abtinem de la un desert savuros. Haplea va propune pateurile cu mere.
Ce iti trebuie (poza 1)
– 4 mere
– un aluat de foietaj (am folosit Bella )
– 3 linguri de zahar
Plan de lucru:
– merele curatate se dau prin razatoare. Se pun într-o cratita, unde se adauga zaharul (poza 2)
– se pun pe foc si se calesc pana se topeste zaharul (poza 3)
Punem compozitia de mere peste aluatul foietaj portionat (poza 4), formam pateurile (poza 5)
– bagam la cuptor pana se rumeneste, iar apoi presaram zahar pudra. Yummi! (poza 6)
Timp de preparare: 30 de minute
Preţ: 8 lei (poate varia în functie de locul de unde luati ingredientele si de inflatie)
DIANA
aprilie 2, 2011 @ 06:35
Usor si bun … si mie-mi plac pateurile cu diferite umpluturi .
Wk odihnitor , Hapleo !
hapleablog
aprilie 2, 2011 @ 18:53
Ms la fel!