Ramsay știe ce vorbește
Și mai ales ce gătește.
Așa dejun mexican
E bun în orice zi din an.
INGREDIENTE
- 5 bucati tortillas
- 400 gr fasole rosie (am folosit de la conserva )
- 400 gr rosii decojite in suc de rosii
- 1 ceapa tocata
- 1 ardei verde iute
- 100 gr branza Cheddar (am folosit parmezan)
- 3-4 oua
- 1 praf de sare, piper dupa gust
- ulei de masline pt calit
- Calim ceapa impreuna cu ardeiul iute tocat
- Adaugam rosiile condimentam dupa gust. Lasam pe foc circa 10 minute pana cand mai scad , apoi adaugam si fasolea spalata si scursa bineMai lasam pe foc 2 minute.
- Tapetam cu tortillas fundul si peretii unui vas termorezistent (diametrul 30 cm) uns cu unt. Adaugam amestecul de fasole peste aceste tortillas Formam cateva cuiburi si adaugam oua in fiecare cuib
- Presaram parmezamul razuit
- lasam la cuptor aproximativ 25 minute la 170 grade
- pofta buna!
Mihaela
martie 31, 2014 @ 03:42
Buuuuuun!
coco
martie 31, 2014 @ 10:34
o sa incerc mai mult ca sigur!!!
Stuf PUf
aprilie 1, 2014 @ 10:24
Multumim pentru reteta!
Liana Toma
aprilie 8, 2014 @ 09:11
Foarte bun si consistent! 😉
maria mihalache
aprilie 13, 2014 @ 18:15
cu siguranta sunt gustoase!
Adina
aprilie 28, 2014 @ 16:52
Daca sunt de la Ramsay…:)
Le fac si eu, sunt savuroase….cu parmezan…
Numai bine !
Sidy
iunie 4, 2014 @ 06:38
Tre’sa fie o minunatie !
Dar mi se par cam consistente cu fasole uscata….cred ca ar di bune si cu….ciuperci. Ce zici ?
hapleablog
iunie 4, 2014 @ 23:15
Eu cu Ramsay nu vreau sa ma cert 🙂 .Si trebuie sa recunosc ca a fost delicios. De incercat si varianta cu ciuperci.
Laura
iunie 14, 2014 @ 22:19
Mmmmmmmmmhhhh…. ce bine arata. Si suna extrem de apetisant. Musai sa o fac si eu.