OSTROPEL DE PUI

ostropel de pui 9

Uşor de făcut şi foarte gustos. Pentru că dacă n-ar fi fost, nu vi l-am mai fi propus.

Ce îţi trebuie pentru 2 porţii
(poza 1)
– 4 pulpe de pui dezosate
– 2 cepe
– 5 căţei de usturoi
– 6 roşii
– un ardei gras
– mălai pentru mămăligă

Plan de lucru:
– se toacă mărunt ceapa şi usturoiul (poza 2), iar apoi se pun la călit (pozele 3 şi 4)
– după 3-4 minute se adaugă în tigaie pulpele de pui (poza 5), iar apoi ardeiul gras tăiat mărunt şi o ceaşcă de apă (poza 6)
– între timp se decojesc şi se toacă mărunt roşiile (poza 7), după care se adaugă peste amestecul din tigaie (poza 8 )
– se lasă pe foc încă aproximativ 20 de minute, până se fierbe bine carnea. Se serveşte de obicei cu mămăligă. Poftă bună! (poza 9)

Timp de preparare: 50 de minute
Preţ: 5 lei/porţie (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)


2 Comments
pansy

iunie 24, 2010 @ 21:09

Reply

si noua ne place ostropelul! tare bun si aromat este

MIMI

iunie 25, 2010 @ 15:55

Reply

mmmm,ce-mi place!mor dupa mancarurile care au garnitura mamaliga!

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

author
By hapleablog
Cumpărați cartea
Aboneaza-te la NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a primi cele mai noi retete

Alătură-te celorlalți 1.545 de abonați

Partener

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020