Nu săraţi friptura înainte să o puneţi la fript

Nu săraţi niciodată friptura (şi mai ales ficatul) înainte să o puneţi la fript. Această operaţiune se poate face la sfârşit.
Imediat ce aţi luat spuma unei supe, adăugaţi-i sarea necesară.
Pentru a încorpora albuşurile într-o cremă de unt, acestea se bat cu câte o linguriţă de zahăr pudră.
Vasele care au căpătat în urma folosinţei dese o crustă care nu dispare la o simplă spălare, se umplu cu apă clocotită, în care se adaugă clorură de var. Se lasă 24 de ore, după care vasele se limpezesc cu apă rece.


Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

author
By hapleablog
Cumpărați cartea
Aboneaza-te la NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a primi cele mai noi retete

Alătură-te celorlalți 1.539 de abonați

Partener

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020