MUSCHI DE PORC MARINAT LA CUPTOR

muschi de porc macerat la cuptor poza7

Porcul meu este model
Îţi plouă-n gură după el
E fraged şi aromat
Şi-i place să fie mâncat

Ce iti trebuie: (poza 1):
– 1 kg muschi de porc
– zeama de la portocala
– zeama de la o lamaie
– condimente (piper rosu, coriandru, cimbru uscat, 2 foi de dafin, 1 chili)
– 3 catei de usturoi
– 1 ceapa
– 1 legatura patrunjel
– 50 ml ulei de masline

Plan de lucru:
– Pisam intr-un mojar condimentele impreuna cu usturoiul (poza 2). Taiem ceapa julien, rupem grosier patrujelul. Asezam carnea intr-un vas termorezistent si acoperim cu sucul de lamaie si portocala (poza 3). Acoperim cu mixul de condimente (poza 4). Adaugam si ceapa si patrunjelul, turnam si uleiul de masline (poza 5). Acoperim cu un capac si lasam la frigder pentru circa 16 ore. (poza 6)
– Scoatem din frigider si inlaturam ceapa si patrunjelul de pe carne si dam la cuptor 40 minute, la 180 grade.
Carnea este foarte suculenta.
– Pofta mare (poza 7)

Timp de preparare: 60 minute (fara timpul cat sta la frigider)
Pret: 25 lei (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele si de inflatie)


8 Comments
Buburuza Bubu

martie 24, 2013 @ 18:12

Reply

yuumy yuumy cat de bine arata!

coco

martie 24, 2013 @ 18:34

Reply

fara sare ca nu am voie 🙂

Rocsy Ciobanu

martie 24, 2013 @ 19:21

Reply

Arata foarte bine!

Gabriela

martie 24, 2013 @ 19:40

Reply

Foarte bun si aromat!

Alina Vicu

martie 25, 2013 @ 06:31

Reply

Vaaai, ce bunatate!

Poliana

martie 25, 2013 @ 06:53

Reply

Un preparat delicios!

Daniela

martie 25, 2013 @ 09:41

Reply

O fi porcul tau model, dar eu n-am o bucata sa pap din el… Delicios muschiuletul si aratos, se vede ca-i place sa fie pozat.

alina

martie 25, 2013 @ 15:14

Reply

Arata foarte bine!

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020