Din moment ce puii sunt crescuti cu chimicale si nu sunt buni pentru sanatate, “cea mai buna pasare e porcul”.
Ce iti trebuie pentru 4-6 portii
Pt marinata: (poza 1)
– 1 kg muschi de porc
– 2 linguri miere
– sos de soia
– cimbru, piper alb, rozmarin, peperoncino, 2 frunze dafin
Apoi ne mai sunt necesare:
– 100 ml ulei
– 100 ml vin alb
-usturoi pentru impanat
– legume pe post de garnitura
Plan de lucru:
– Punem carnea impreuna cu toate condimentele necesare pentru marinata.(poza 2). Le omogenizam, apoi acoperim cu o folie de plastic si lasam la frigider 48 ore(poza 3). Dupa doua zile lungi de asteptare scoatem carnea, vinul si usturoiul si incepem impanarea muschiului, il varam intr-un vas de yena (pozele 4 si 5), apoi imbatam porcul cu vinul alb (poza 6) si bagam la cutor pentru aproximativ 60 minute. Din cand in cand mai stropim carnea cu sosul din vas.
– Servim cu mare pofta (poza 7). Merge si o cu garnitura de legume (poza 8 )
Timp de preparare: 90 minute (exceptand timpul cat sta la macerat)
Pret: 5 lei (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele si de inflatie)
coco
august 19, 2011 @ 07:47
mi-e fomica…e pranzul…inchid aici..ca lesin !
mazahaca
august 20, 2011 @ 13:03
Mmmmm… Ce apetisant!! Ma retin cu greu..
Zazuza
august 21, 2011 @ 06:47
ah, buna idee! asta o sa le placa si carnivorilor mei 😀
alinutzika
august 21, 2011 @ 20:53
ce deliciu!…..Tare bun!
cat’s kitchen
august 23, 2011 @ 12:40
carnita, usturoi …. cred ca-mi ajunge 😉 …. fff bun !!!!