MUSCHI DE PORC IMPANAT CU CARNATI DE PLESCOI

O mancare consistenta, care merge de minune cu piureul de spanac….

Ce iti trebuie pentru 4-6  portii
– 1 kg muschi de porc
– 3-4 carnati de plescoi
– condimente (piper rosu, cimbru uscat, busuioc uscat, sare , sare de mare, piper alb, peperoncino)
– 3 linguri sos de soia

Plan de lucru:
– Scobim in muschiul de porc 3 gauri pe lungime si introducem carnatii (poza 2). Intr-un bol amestecam toate condimentele cu sosul de soia (poza 3). Asezam carnea intr-un vas termorezistent, in care am turnat ulei si apa. Acoperim muschiul de porc cu amestecul de condimente, formand o crusta pe deasupra (poza 4). Punem capacul vasului (poza 5). Daca nu aveti capac se poate acoperi cu folie de aluminiu.
-lasam la cuptor 40 minute, apoi scoatem capacul si mai lasam inca 20 minute.
– Servim cu mare pofta (poza 6)

Timp de preparare: 80 minute
Pret: 5 lei (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele si de inflatie)


6 Comments
Simona

mai 31, 2012 @ 07:45

Reply

Ce delicios arata… Cred ca-i un pic picant de la condimente, nu?

alinutzika

mai 31, 2012 @ 13:20

Reply

Te asteapta un premiu la mine pe blog. Vino si ridica-l!

DiaMar bucataria galbena

mai 31, 2012 @ 20:25

Reply

Ii sade foarte bine asa impanat.

Lavinia

iunie 1, 2012 @ 07:23

Reply

Vai de mine, ce minunatie ai pregatit! Papilele mele gustative au luat-o razna!

Roxana

iunie 12, 2012 @ 18:52

Reply

Ce fain!!Bravo!

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

author
By hapleablog
Cumpărați cartea
Aboneaza-te la NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a primi cele mai noi retete

Alătură-te celorlalți 1.545 de abonați

Partener

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020